SWEET SWEATSHIRTS

sweatshirt

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Hvis jeg skulle nævne èn favorit-beklædningsgenstand, så skulle det være sweatshirts. Eller måske jakker, men derefter kommer sweatshirts 😉 Det er også klart det, som jeg har mest af i min garderobe og jeg bliver ofte nødt til at holde mig lidt tilbage, for det er næsten dagligt, at jeg spotter en ny, som jeg gerne vil have.

Sweatshirts er geniale, fordi de kan bruges året rundt og fungerer som den den perfekte hverdagsbluse. Så findes de jo også i alle former og farver, med eller uden skrift. Med logoer, med hætter, med hund hals og med høj hals. I skrivende stund sidder jeg faktisk og venter på postmanden, for jeg har lige fået en sms om, at jeg får leveret en pakke fra ASOS i dag og den indeholder bl.a denne lyserøde sag. Jeg håber virkelig at han når forbi inden jeg skal smutte ved middagstid, for jeg vil SÅ gerne have den med til Berlin i morgen.

Kan I have en skøn torsdag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments