ET TIP TIL DIG OG DIN HUD + GLIMT FRA EN KOLD ONSDAG

torsdag1

Fra dagens behandling hos Anne Q, hvor min maske matchede min bluse. 

Hola chicas! Hold da fast for et vejr vi har haft i dag, hva? Det bliver altså en lang vinter, hvis det fortsætter i den dur. Jeg havde ellers taget mit fineste tøj på og havde store planer om at skyde nogle fine outfitbilleder. Det kunne jeg godt vinke farvel til, så ingen billeder i dag.

I stedet kan vi jo snakke lidt om, hvordan jeg har tilbragt sådan en onsdag, for ser man bort fra sne, blæst og regn, så har den faktisk været ganske fin.

Lad mig starte med noget af det bedste – jeg har nemlig et lækkert lille tip til jer. Sagen er den, at jeg siden starten af sommeren, har gået til behandlinger hos Anne Q skincare. Nogle af jer husker nok, at jeg har døjet med uren hud i en lang periode og til sidst blev det faktisk så slemt, at det virkelig gik ud over min selvtillid.

Bedst som det var aller værst, blev jeg kontaktet af Anne Q, som sagtens mente, at hun kunne fixe det. Det ville tage tid, men fin skulle jeg nok blive. Vi er ikke i mål endnu, men jeg kan med hånden på hjertet sige, at hun har lavet lidt af et mirakel. Min hud er simpelthen blevet SÅ fin og der går længere og længere imellem mine urenheder.

Jeg kan slet ikke takke hende nok. Jeg skal nok komme med et mere dybdegående indlæg om forløbet, for det fortjener det, men kort fortalt, så har hun ganske enkelt givet mig en masse forskellige behandlinger med korte intervaller. I begyndelsen var det en gang om ugen og du er det ca. hver tredje uge.

Lige nu søger hun personer, hvor hun må bruge deres før og efter-billeder. Man kommer ikke til at kunne se hvem det er. Hvis man melder sig, så får man 25% rabat på hele forløbet. Døjer man med uren hud, så er det den bedste gave man kan give sig selv. Det kan jeg stå 100% inde for.

I kan læse meget mere HER.

img_8834

Efter min behandling hos Anne Q, smuttede jeg ind til byen, hvor jeg lige nåede et smut i Gina Tricot. Jeg havde jo udset mig den seje Costa Rica Chica t-shirt, som jeg heldigvis fik fingrene i. Kvaliteten er ikke helt så god som jeg håbede på, men printet er simpelthen for sejt til, at jeg kunne lade den hænge 😉

Derefter mødtes jeg til kaffe med Kasper, som er en af mine bedste barndomsvenner. Normalt forsøger jeg ikke at lave kaffeaftaler i “Office hours”, da der hurtigt går en halv dag med det. Men lige med Kasper, blev jeg nødt til at gøre en undtagelse. Han er pilot og bor i Spanien og derfor ser vi næsten aldrig hinanden. Det gik op for os, at der var gået mere end et år siden sidst, og der var naturligvis sket en hulens masse ting i vores liv siden.

img_8843

Til sidst mødtes jeg med Kat og smuttede ned til HVISK. De havde nemlig inviteret på champagne og åbning af deres helt nye butik i Sværtegade. Det er simpelthen den fineste lille butik, som klart er et besøg værd. Her mødte jeg Simone, som jeg heller ikke havde set i alt for lang tid. Efter to glas og en masse snak, hoppede jeg på bussen mod Nørrebro (JA, BUSSEN!!) og nu sidder hjemme i sofaen og catcher op på alt det jeg ikke nåede i dagstimerne. Når jeg er færdig, så vil jeg snuppe det seneste afsnit af The Affair (ELSKER den serie) og spise noget chokolade.

Det var den onsdag. Håber også, at jeres har været fin <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments