EN LILLE OPGRADERING TIL KØKKENET

OLYMPUS DIGITAL CAMERANicolas Vahè products from Moodings

Jeg har vist tidligere snakket lidt om, hvordan jeg aldrig kan finde på noget at ønske mig til jul og fødselsdage. Det har jeg stadig, men efter at mine forældre forærede mig en salt og peber fra Nicolas Vahè her til jul slog det mig, at delikatesser er et ualmindeligt godt gaveønske og egentlig også en rigtig god ting at give i gave, hvis man også er lidt blank på det punkt.

Min fine julegave passede perfekt ind i den samling af Nicolas Vahè produkter, som jeg efterhånden har fået bygget op. De øvrige produkter købte jeg hos Moodings tilbage i efteråret og det har altså vist sig at være en rigtig god investering. At de pynter ualmindeligt godt hjemme i køkkenet behøver jeg næsten ikke at nævne, vel? Det er simpelthen også så skønt at have et udvalg af krydderier, som lige giver et ekstra lækkert touch til maden. Hvis I ikke har smagt salten med parmesan og basilikum, så må I love mig at det kommer på jeres to-do liste 😉

Kan I have en skøn aften derude <3 Jeg vil snart sætte kursen mod Østerbro, hvor den står på mad, hygge og vino med hende her, hende her og hende her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er udgivet i samarbejde med Moodings. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments