KÆRE 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noget af det, som jeg holder aller mest af ved tiden omkring nytår er, at det på alle måder er en tid, der lægger op til reflektion. Egentlig betyder det jo ikke det store, at vi går ind i et nyt år, men personligt holder jeg meget af, at have sådan et årligt punkt, hvor man kan lave en form for konklusion og se tilbage på alt det man har oplevet, opnået, været glad for, været ked af, har lært osv.

Det er efterhånden blevet en tradition for mig at starte året med at skrive en liste over mine mål og ikke mindst drømme. Det er ikke noget jeg lever hårdt efter at opnå, men det fungerer faktisk som en ret fin rettesnor. Derudover er det altid sjovt at tage den frem og kigge på den, ved årets udgang. Nogle af punkterne rykker videre til næste års liste, nogle bliver opnået (og det giver altså selvtillid, skulle jeg hilse og sige) og andre punkter er måske slet ikke drømme eller ønsker længere.

Jeg har selvfølgelig tænkt mig at lave en liste for 2017 og den deler jeg med jer, en de kommende dage. Hvordan den så ud sidste år, kan I se lige her. Nogle af punkterne er opnået og andre kommer med på den nye.

Alt i alt har jeg haft et dejligt år. Mentalt har der været ro på og jeg har hvilet mere i mig selv, end nogensinde før. Efter et 2015, som både bød på et endeligt brud med mit livs kærlighed, mit livs rejse, sygdom i familien, færdiggørelse af min uddannelse, start af et liv som selvstændig og ikke mindst en familieforøgelse, så trængte jeg til ro. Og det fik jeg. Selvom der har været fart på med rejser og karriere, så har der været en dejlig ro og mine følelser har fået lov til at hvile sig.

Så kære 2016, du var;

Året hvor jeg næsten stoppede med at spise kød. Jeg kalder mig selv for Flexitar.

Året hvor jeg var på intet mindre end 15 rejser.

Året hvor jeg gennemførte et maraton, på en tid jeg altid havde turde drømme om.

Året hvor min første tætte veninde blev gravid.

Året hvor jeg blev meget meget bedre i et køkken.

Året hvor jeg næsten slap af med mine søvnproblemer.

Året hvor jeg lærde at min krop ikke kan klare alt og måtte kæmpe med en dum smerte i foden.

Året hvor jeg lavede mit første designsamarbejde (måske en drøm, som jeg ikke turde at sige højt før den gik i opfyldelse)

Året hvor jeg tiltider begyndte at tænke på norsk #skam

Året hvor verden tog de mærkeligste valg #Brexit #Trump

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments