LYKKEN ER ET VAFFELJERN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVaffeljern fra ELLOS / Tallerken og glas fra Eva Solo / Piskeris fra Bloomingville

Indlægget er sponsoreret af ELLOS

Eller i hvert fald noget, som gør mig rigtig glad. Jeg ELSKER vafler, lad mig bare sige det sådan og især fordi de kan varieres på et hav af forskellige måder. De kan laves søde, salte, sprøde, bløde eller hvad man nu lige føler for.

Faktisk har jeg haft en lang pause i min vaffel-spisning, fordi jeg var blevet lidt træt af mit vaffeljern. Jeg har altid brugt sådan et, der lavede de dem Belgisk-vaffel-style, men jeg synes faktisk, at de kunne være svære at få helt sprøde og så var det også svært ikke at få dem til at skille ad på midten #firstworldproblems.

MEN en dag blev jeg tippet om, at ELLOS forhandlede et vaffeljern, som lavede de runde og hjerteformede af slagsen. Det skulle endda være rigtig godt og tilmed kostede det ikke noget (næsten). Det skulle jeg naturligvis prøve og nu har jeg haft det hjemme i et par uger og I kan tro, at den ikke har fået for lidt.

Jeg har både lavet de klassiske vafler, bananvafler og falafelvafler. Sidstnævnte er det I ser på billedet. Her bruger jeg Emmas geniale opskrift og tilsætter lidt hakket persille. Sammen med en klat af Urtekrams Chiasmør, smager de som en bid af himlen.

Så hvis I lige står og mangler et sidste julegaveønske, eller en julegave til din mor, søster eller veninde, så er sådan en fætter altså et rigtig godt bud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments