JULESHOPPING I TORVEHALLERNE

th5

Indlægget er sponsoreret af Torvehallerne

Hvis jeg en dag blev bedt om at nævne mine fem favoritsteder i København, så er Torvehallerne afgjort sikret en plads. Siden de åbnede i 2011 har jeg nærmest haft min ugentlige gang derinde. Især efter jeg flyttede til Nørrebro, for nu cykler jeg forbi, hver eneste gang jeg kører hjem fra byen. Det er lidt af et mekka for en foodie som mig og hvis jeg slet ikke skulle tænke på min økonomi, så handlede jeg kun ind derinde.

Sidste år fik jeg et gavekort dertil i julegave og beløbet var ret stort. Det rækte til mine indkøb i et par uger og sjældent har jeg spist godt og haft lækre råvarer i mit køkken. Jeg købte et hav af krydderier og delikatesser og flere af tingene har jeg heldigvis stadig.

Deres udendørs grøntboder er for vilde og så er det hele simpelthen så pænt ;-)Om sommeren er det også et af de steder, jeg aller bedst kan lide at hænge ud og INTET slår den stemning man finder på Cavabar om eftermiddagen på en solskinsfredag.

img_1802Lørdag eftermiddag skulle jeg mødes med min mor til en kop kaffe og lidt hygge og da vejret var så fint og lunt, aftalte vi at mødes i Torvehallerne. Jeg skulle alligevel handle lidt ind til den julefrokost jeg skulle holde om aftenen, så jeg kunne jo ligeså godt slå to fluer med et smæk 🙂

Jeg havde fået rødkålssalat-tjansen, så jeg udnyttede naturligvis grøntorvet. Lige da jeg stod der, midt i grøntsagshimlen, ville jeg ønske, at man sagtens kunne komme jordskokker, auberginer, rosenkål og bolchebeder i rødkålssalat. Eller at min tjans havde indeholdt 6 forskellige salater 😉

img_1806

img_1818Det er også i torvehallerne, at jeg finder min kyrdderi-pusher. ASA-trading i Hal 2 har alle de krydderier man kan forestille sig og så er de tilmed økologiske. I det hele taget smutter jeg altid derind, når jeg skal have fat i de der lidt mere specielle ting, som man ikke lige kan købe i Netto.

Hver delikatesse har jo nærmest sin egen bod og det er altså uanset om vi snakker ost, olie, kød, fisk, te, kaffe, chokolade og endda dip. Ja, der er simpelthen en bod, som kun forhandler dip og den hedder noget så skønt som Fèta Kai. Den findes i Hal 1.

img_1873

img_1866Det er også det helt rigtige sted at gå hen, hvis man er på udkig efter godt brød. Der er flere bagere og min favorit er helt klar Granny House i Hal 2. Hvis I kommer forbi en dag, så lov mig lige at købe en af deres müsliboller. De smager som en bid af himlen.

img_1857Vi drak kaffe og sad ved en af bordene ved vinduerne og sankkede og kiggede på mennesker. Dem var der i øvrigt riiiiimelig mange af, på sådan en lørdag i December 😉

img_1803

th4

img_1827Det slog mig også, at Torvehallerne ville være et ganske godt sted at gå hen, hvis man mangler inspiration til lidt julegaver, mandelgaven eller værtindegaven. Selvom de fleste stader forhandler madvarer eller take away, så er der også flere, som forhandler delikatesser og endda skønhedsprodukter.

Hvis man kan lide te, så kan jeg varmt anbefale at besøge Tante T og prøve deres cool-mint te. Den ønsker jeg mig faktisk selv i julegave 😉

img_1837

img_1799

img_1815

img_1878

img_1892Hvis I har et par timer i overskud i løbet af de næste par uger, så kan jeg kun anbefale at smutte forbi Torvehallerne til lidt julehygge og juleindkøb. Desuden kan man også købe gløgg flere steder derinde og så behøver man næsten ikke flere undskyldninger, vel? 😉

Jeg kan også varmt anbefale at følge med henne på deres Instagram og Facebookside, hvor de dagligt deler nyheder og masser af inspiration.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments