SAN FRANDISCO

discoHej alle zusammen! Jeg har tilbragt endnu en dag i zombee-land og selvom jeg sov i mere end 8 timer i nat (og det halve af dagen i går) så er jeg stadig ved siden af mig selv og føler mere eller mindre, at jeg har levet i en lille bobbel. I løbet af de sidste tre dage, har jeg aflyst mere end tre aftaler, fordi jeg simpelthen ikke er noget som helst værd. Jeg HÅBER at det er bedre i morgen, for der får jeg besøg af min mor og hende har jeg ikke set i alt alt for lang tid.

Egentlig vil jeg bare lige tjekke ind og vise jer min nye seje t-shirt. I ved jo nok hvordan jeg har det med t-shirts med print og da jeg faldt over Good Girls Club henne på Instagram, var det kærlighed ved første blik. De laver de sejeste af slagsen. San Frandisco er klart min favorit og jeg er vild med ordspillet. Desuden er San Fransisco også den næste destination, jeg rejser til, så jeg tænkte at der var et ret godt match 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments