DE FINESTE SMÅ DIMSER

img_0429Iphone cover / Scrunchie / Notebooks / Key hangers

Dagen inden jeg rejste til Thailand, modtog jeg den fineste pakke fra &Copenhagen og jeg bliver simpelthen nødt til lige at dele indholdet med jer. Det er Chrichri, som står bag mærket og jeg har fulgt med fra sidelinjen, lige siden de startede. Det er især deres Instagramprofil, som er super fin og jeg kan heller ikke løbe fra, at jeg har en voldsom svaghed for små detalje-dimser. Og der har de altså et ret godt udvalg. Især når det kommer til hårbånd, scrunchies, nøgleringe og ikke mindst Iphone-covere. Min Iphone fik i hvert fald lidt af en glimmer opgradering 😉

Pakken kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt og jeg har nærmest alle tingene med herned til Thailand. Nettet er den perfekte standtaske, scrunchierne er helt uundværlige, eftersom jeg har håret opsat hele tiden og de gør altså bare en knold eller hestehale lidt mere fin. Notesbøgerne bruger jeg til at forevige nogle af de tanker, som altid opstår, når man rejser væk fra hverdagen.

Priserne er helt enormt gode og kvalitet fejler bestemt intet. Jeg glæder mig til at se hvad de finder på af ting og sager i fremtiden, for de

img_0420

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments