MANDAGSTIP – EYELASH EXTENSIONS & SHELLAC

powder

YAY.. det kunne heldigvis godt lade sig gøre, at få endnu et indlæg op, her fra landet med dårligt WIFI. Heldigvis, for jeg har nemlig sådan et godt tilbud, som jeg har glædet mig til at dele med jer. I ved jo nok, at jeg er ret stor forbruger (og en smule afhængig af) Eyelash Extensions. Jeg får dem altid lavet henne hos mine venner fra The Powder Room og det har jeg altid gjort.

Det er afgjort en af de bedste investeringer, jeg længe har gjort og for mig er det simpelthen sådan en stor luksus, ikke at skulle tage mascara på og fjerne den igen. Derudover, så nyder jeg også bare at komme i salonen, for pigerne dernede er så søde og når man kommer der så ofte, som jeg efterhånden gør, så er der altid historier fra sidste besøg, der skal følges op på 🙂

Malene, som har The Powder Room har givet mig lov til at dele et lille tilbud til jer. Fra i dag og til d. 15/12 får I nemlig en gratis shelllac, når I bestiller tid til et sæt vipper hos Amelia. Det eneste I skal gøre er at skrive “Mie’s Julegave” i kommentarfeltet ved bestillingen. Hvem kunne ikke godt lige bruge sådan en omgang, her i den festlige tid, vi går i møde.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments