RESTYLANE-OPDATERING & EN RABAT TIL JER

aglaia1

Reklame

Det er blevet tid til endnu en lille opdatering på de to restylane behandlinger jeg har fået, de sidste par uger. I kan læse lidt om mine tanker inden lige her og lidt om min første behandling, samt før og efter billeder lige her.

Som jeg også skrev i sidste uge, så skulle jeg et smut forbi Line hos Aglaia-klinikken igen. Når man får en behandling, skal man altid til tjek en uges tid efter, for at se om alt er som det skal være og om der er noget, der skulle rettes til. Som jeg også skrev sidst, så var jeg ganske godt tilfreds med mine “forandringer”. De var ikke store og synlige og jeg havde ikke fået lavet noget, der ændrede mit udseende radikalt. Kun små rettelser, som alligevel sagtens kunne ses, når man kiggede på før og efter billeder.

Det var især det lille løft af mine kinder, som jeg var blevet rigtig glad for, så Line og jeg blev enige om, at det godt kunne få en lille smule mere. Så ville mine kindben også komme til at syne tydeligere. Og hvem vil ikke gerne have tydeligere kindben 😉

Der er ikke noget før/efter-agtigt over billederne herover. De er taget kort tid efter behandlingen, for at vise resultatet. På billedet til venstre, kan man sagtens se skyggen fra mine kindben og når jeg smiler, skulle kinderne gerne løfte lidt mere op – hvis det giver mening 😉

img_9499Jeg har lavet en rigtig god aftale med Line fra Aglaia-klinikken, hvis der skulle sidde nogen af jer derude, som godt kunne tænke sig en lille omgang restylane – eller filler, som man også kalder det. Resten af året, kan i nemlig få 20% rabat på alle behandlingerne. I skal bare skrive “Wewonder” når I booker tid.

Derudover har jeg også lovet at fortælle, at man sagtens kan starte med at booke en tid til en konsultation. Det er helt gratis og selvfølgelig uforpligtende. Jeg gjorde det selv og det var super rart at komme ned og møde Line og tale lidt om, hvad der var af muligheder for mig, hvad der ville klæde mit ansigt og om de tanker jeg havde gjort mig, rent faktisk var mulige. I kan læse meget mere henne på hjemmesiden.

img_9490

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments