RESTYLANE-BEHANDLINGEN: HVORDAN GIK DET?

img_9490Nå venner, nu kan jeg vist ikke trække den længere. Jeg skylder jer en lille opfølgning på den restylæne-behandling jeg fik I sidste uge. Dagen inden jeg fik det lavet, skrev jeg et lille indlæg om mine tanker, hvad jeg skulle have lavet og hvad der lå til grund for min beslutning. Det kan I læse HER.

Kort fortalt, så besluttede jeg mig for at prøve det af, da jeg fik tilbudet af Line fra Aglaia-klinikken, som ligger her i København. Efter et møde med Line, hvor vi snakkede om, hvad der kunne være godt for mig og hvor jeg så hvor sød og professionel hun rent faktisk var, så var det egentlig ikke en svær beslutning. Jeg blev nødt til at prøve det af.

Som jeg også skrev i sidste uge, så havde jeg hverken ønsker eller planer om at ændre noget radikalt ved mit udseende. Jeg har ikke specielt mange rynker og selvom det selvfølgelig ville være totalt fristende at få lavet meget højere kindben eller større læber, så ligger det bare ret fjern for mig.

Hvis I følger med henne på snappen (Miekirstine) så kunne I også følge med i hele processen i onsdags, hvor jeg fik det lavet. Men her får I også lige en lidt dybere beskrivelse.

img_9496

Hvad skulle jeg have lavet? 

Line og jeg blev enige om, at vi skulle fylde mine to smilerynker ved siden af munden ud. Ikke sådan voldsomt meget, men bare så de blev lidt mindre tydelige. Derudover mente Line også, at det ville gøre noget godt for mit ansigt, hvis hun kom en lille smule i kinderne, så de ville blive løftet lidt op. Så 2 ting i alt.

Hvordan?

Begge dele blev lavet med restylane. Vi snakkede også kort om botox, men jeg blev hurtig enig med mig selv om, at det ville være et lidt for stort spring. Med botox fjerner man f. eks også de mimiske rynker og det følte jeg, ville være en lidt for stor forandring. Restylane er en ikke-permanent filler, hvilket naturligvis betyder, at det ikke er evige forandring man laver. Det var bl.a derfor, at jeg også turde kaste mig ud i det.

Gør det ondt?

Nej, det gør det ikke. Restylanen bliver lagt ind i huden med en lille nål, så hvis man ikke er glad for nåle, så er det selvfølgelig et lille minus. Jeg har ingen problemer med dem og det eneste man mærker, er et lille prik og så strammer det en smule, når restylanen bliver lagt ind. I hver rynke og kind krævede det tre små prik og alt i alt tog det omkring 15 minutter.

Hæver man op?

Heller ikke, nej. I hvert fald ikke ved de ting jeg fik lavet. Får man restylane i læberne, skal man derimod gå rundt med lidt hævelse i et par dage. Det eneste man kunne se på mig, var bitte små prikker fra nålene.

aglaia-kopi

Resultatet

På billederne herover kan I se det endelige resultat og som i nok kan fornemme, så er det jo ikke fordi, der er sket den helt store forandring. Bare lige for at slå det fast en sidste gang, så var det også meningen. Mine små rynker på kinderne er der stadig og især når jeg smiler. Dog kan man sagtens se, at det er blevet lidt mindre tydelige, når jeg ikke smiler, men det kræver også, at man kommer helt helt tæt på og det er lidt svært at fange på billeder.

Det mest synlige resultat er afgjort det ved kinderne og der kan jeg faktisk også godt mærke det, når jeg mærker på min ansigtsform. På efter-billederne kan I måske fornemme, at der er kommet en lille fin skygge på kinderne og det giver bl.a lidt mere tydelige kindben.

Er du tilfreds? 

Meget. Og selvfølgelig også mega lettet over, at alt gik som det skulle og at det kun har gjort noget godt. Jeg havde bestemt heller ikke forventet andet, men det er altid en smule angstprovokerende at gå ind og ændre på sit udseende. Lidt ligesom, hvis man beslutter sig for at få pandehår eller klippet sit hår kort.

img_9499Line, doing her thing

Hvad så nu? 

Jeg skal ned til Line igen på torsdag og så skal vi lige kigge nærmere på det. Måske skal der lidt mere i og måske skal der ikke. Som det jo ofte går, når man begynder på den slags, så vil man altid have mere. Pt. har jeg naturligvis lyst til at få lavet mine kindben endnu mere tydelige, men på den anden side ved jeg også, at mere vil have mere og man skal stoppe mens legen er god. Jeg er jo i bund og grund godt tilfreds.

Skal jeg have lavet mere?

Igen, så er jeg naturligvis blevet totalt fristet nu, men faktisk tror jeg, at jeg stopper her. I hvert fald for nu. Så kan jeg altid tage den op igen, hvis jeg pludselig skulle få totalt mange rynker på store poser under øjnene, men lige nu tager jeg en slapper, for jeg er jo egentlig ganske godt tilfreds.

img_9492Jeg holder jer naturligvis opdateret på projektet og hvis I har lyst til at læse mere om de muligheder der er med Restylane og alle de andre ting, som Aglaia-klinikken også tilbyder, så er det hele beskrevet rigtig fint henne på hjemmesiden.

Kan I have en skøn dag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments