MIN ALLER FINESTE JAKKE

img_4876Adlinks: Coat: ASOS (HERE) Scarf: Graumann (IN BLUE HEREShoes: Gardenia (SIMILAR HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Hej fra meget smukke og efterårsbeklædte Fyn. Jeg er taget hjem for at tilbringe weekenden sammen med min familie og den står primært på hygge og afslapning. Eller i hvert fald så meget afslapning, som to små drenge på 1 og 2 år tillader. Det der med at sove længe kunne jeg i hvert fald godt vinke farvel til. I dag har jeg været oppe siden kl. 6 (!!) #lifewithkids. Regnen har mere eller mindre stået ned hele dagen og det er da faktisk en smule hyggeligt.

I går eftermiddags kom solen heldigvis frem og viste hvor magisk den her årstid rent faktisk kan være. Det udnyttede jeg med en lang løbetur i skoven, hvor jeg blev mødt af det smukkeste syn. Det er den slags stunder, som virkelig får mig til at værdsætte, der der med at bo i et land, med fire årstider.

Vi skal også snakke lidt om min jakke i dag. Faktisk har I set den flere gange før og det er nok heller ikke sidste gang, at jeg viser den frem. Jeg har mange jakker, som har hver deres superlativ 😉 Jeg har f. eks min varmeste jakke, min længste jakkemin sejeste jakke og den her er altså min fineste jakke. Den lukkes kun med de to spænder, så den er selvfølgelig ikke helt cykel-venlig og det kan godt være en smule problematisk i en københavner-hverdag. Derfor udnytter jeg også, at jeg har et par cykelfrie dage her i det fynske 😉 Jeg tror i øvrigt, at mit næste jakke køb hos ASOS blive den her. Er den ikke sej??

Kan I have en skøn lørdag <3

img_4867

img_4857

img_4860

img_4828

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments