PADDED AND WARM

img_7917Adlinks: Jacket: Weekday @ ASOS (HERE) T-shirt: Envii (HERE) Jeans: Monki (SIMILAR HERE) Boots: Gardenia (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at min jakkesamling har vokseværk lige for tiden. Det skyldes både, at jeg jo lever efter et mantra der siger, at man aldrig kan få for mange jakker OG, at der simpelthen er så mange pæne på markedet, lige for tiden. Jo varmere de er, jo bedre og den her dynejakke er både varm, pæn og forholdsvis budgetvenlig. WIN.

I næste uge rejser jeg til Belgien og selvom jeg kun skal være væk i fire dage, så har jeg besluttet mig for at rejse med min store kuffert, så jeg kan have en masse jakker med i bagagen…haha #jakkefan

Billederne er forresten fra torsdag eftermiddag, hvor jeg var rundt til pressedag hos et par bureauer og efterfølgende middag med min veninde, på Madklubben. Meget mere om det i næste uge, for lige nu arbejder jeg nemlig på et “en uge i mit live-indlæg”. Det skulle meget gerne være klar på mandag.

Kan I have en skøn lørdag <3

img_7948

img_7927

img_7941

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments