ET RIGTIG GODT JAKKE-KØB

img_8446Reklamelinks: Coat: ASOS (HERE) T-shirt: ASOS (HERE) Jeans: Monki (SIMILAR HERE) Gardina (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Go’ tirsdag morgen til jer alle! Jeg kom tilbage på dansk jord i aftes og har netop sat mig foran computeren, med en kop kaffe og er klar til at tage hul på en masse løse ender. Sådan er det altid, når man har været væk fra de faste rammer i et par dage. Når jeg kommer hjem fra en rejse, så ved jeg næsten ikke noget værre, end hvis den efterfølgende dag, er pakket med møder og aftaler. Præcis derfor, har jeg også sat dagen i dag af til at blive tilbragt på hjemmekontoret. I aften kommer min veninde til middag, så helt ensom bliver jeg da ikke 😉

Men egentlig ville jeg også bare lige tjekke ind og vise jer (endnu) et par billeder fra Belgien. Det var en af de dage, hvor jeg igen igen var iført min fine og lange blå frakke fra ASOS. Det har altså vist sig at være et rigtig godt køb. Det samme kan jeg sige om den t-shirt, jeg har på. Den fungerer helt perfekt, på sådan en helt almindelig hverdag 🙂

Nu må jeg hellere se at komme igang med dagens program og så håber jeg, at jeg får tid til at tjekke ind igen senere. Kan I have en skøn dag <3

img_8462

img_8489

img_8460

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments