WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE

Vi er netop trådt i det der, efter min mening, er årets værste måned. Personligt har jeg ikke mange gode ting at sige om November. Den er kold, lang, fugtig, kedelig, våd og blæsende. I år har jeg heldigvis så mange gode ting på programmet, at jeg faktisk har glemt alt om alle de knapt så gode. Desuden har jeg hele to rejser på programmet og begge går til de varme lande. Jeg skal slet slet ikke klage.

En anden positiv ting ved årstiden er, at det er sjovt at klæde sige på. Butikkerne bugner med flotte strik, lækre støvler og mange andre lækre efterårssager. Jeg har igen været på en lille virtuel shoppetur og her er nogle af de pæneste ting jeg fandt. Stjernekjolen (nummer 11) er jeg jo allerede den lykkelige ejer af, men den er bare så fin, at den også lige skulle med.

Kan I have en dejlig torsdag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments