EN OPGRADERING PÅ BEAUTY-SITUATIONEN

img_9189Balsabox fra Nomess / Make up taske fra HAY

Indlægget indeholder reklame i form af Affiliatelinks

Hvis der er noget, der virkelig kan tilfredsstille mig og nærmest gøre mig lykkelig, så er det, når der er styr på sagerne og orden i tingene. Jeg elsker alt hvad der kan puttes i kasser og sættes i system. Præcis derfor, har jeg det også ret vildt over min nye Balsabox fra Nomess, som jeg netop har købt hos Moodings.

Den har været på min ønskeliste i over et år, men jeg tror at det er en ret populær fætter, for den har været udsolgt ret længe. Da den kom tilbage slog jeg til og når den så tilmed er pink og lyserød, så kan I næsten selv gætte hvor glad jeg er. Jeg købte også en hulens masse andre ting (nu hvor jeg alligevel var igang) og make up tasken fra HAY er en af dem. Egentlig mange jeg slet ikke den slags, men jeg har virkelig en ting for små tasker og punge og printet på den her er jo SÅ fin. Hvis nu man ikke er ligeså stor pink-fan som jeg, så findes Balsaboxen i øvrigt også i sort og i helt mørkt træ.

Min beauty-situation har i den grad fået en opgradering.

Kan I have en skøn lørdag <3

img_9197

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments