EN UGE I MIT LIV #5

Go’mandag morgen alle zusammen!! Her starter ugen med et af de længere og meget hverdags-agtige indlæg. De andre gange, hvor jeg har ført dagbog over min uge, har I taget så fint imod det, så vi snupper lige en til 🙂

Det er selvfølgelig sidste uge, som det handler om. På mange måder, var det en helt almindelig uge, med meget forskellige dage. Som I vil se, er der dage, hvor jeg bruger størstedelen af min tid foran computeren og så er der dage, hvor jeg er på farten fra morgen til aften. Der er også enkelt dage, hvor jeg er helt alene og andre dage, hvor jeg er sammen med 8 forskellige mennesker.

Hvis I godt kan lide de her hverdags-agtige ting, så husk lige at I skal følge med på snappen (Miekirstine) Her opdaterer jeg mange gange om dagen <3
ugen

Mandag

6.30-8: Jeg vågner hjemme i mine forældres hus på Fyn, hvor jeg har tilbragt weekenden. Jeg skal tilbage til København i løbet af formiddagen, men beslutter mig for at løbe en tur som det første. Det bliver til en tur på 10 km. lidt længere end planlagt, men jeg var ret godt kørende, da jeg først kom afsted.

8-9.30: Går i bad, spiser morgenmad, tjekker mails og gør dagens første indlæg, som var denne opskrift klar.

9.30-10.15: Pakker min bagage, som jeg alligvel har formået at få spredt ud over hele huset.

10.30-12.30: Tager toget tilbage til København og får klaret en del arbejde på rejsen.

13: Hjemme i min lejlighed og spiser en hurtig frokost.

13.30: Kaster mig ud i mandagens vanvittige regnvejr, da der både skal handles ind og hentes pakker på posthuset.

14.30-16: Skyder billeder til det her indlæg. Slet ikke nogen kedelig opgave, på verdens mest grå og regnfulde dag og lige der tænker jeg, hvor højt jeg egentlig elsker det her arbejde.

16-17.30: Arbejder lidt fra sofaen. Svarer mails og klarer et par praktiske ting og sager.

17.30-19: Jeg er allerede sulten, så går igang med at lave aftensmad. Den består af Emma’s solgule linser, for det eneste jeg har lyst til på grå og mørke dage, er varm og krydret mad.

19.30-21-30: Min veninde Julie kommer forbi til en kop kaffe og et glas rødvin

22: jeg går tidligt i seng og er så træt, at jeg ikke engang ser en serie.

Tirsdag

6.30-7.30: Jeg vågner op og ved godt, at jeg går en af de der lidt stenede dage imøde, men det er mørkt, koldt og blæsende og jeg er ikke lige i mit mest sociale hjørne, så det gør mig faktisk ikke noget. Jeg laver en kop kaffe og spiser morgenmad foran computeren.

7.30-8.30: Jeg gør dagens indlæg klar og forsøger at få et overblik over ugens kommende dage. Der har jeg nemlig et ret stramt program og det virker en smule uoverskueligt.

8.30: Jeg hopper i træningstøjet og sætter kursen mod Fitnessworld

9-10: snupper en times hård H.I.T

10-11: Skynder mig hjem i bad og gør mig klar.

11.15: Cykler mod Vesterbro, hvor jeg har en vagt i Just Spottet.

12-18: Står i Just Spotted

18-19: Kører tilbage mod Nørrebro og handler ind på hjemvejen. Jeg bryder mig virkelig ikke om at handle ind på den tid af dagen, da det ofte føles som om, at resten af byen også får klaret deres indkøb på det tidspunkt. Men jeg overlever heldigvis i denne omgang 🙂

19: Hjemme og spiser rester fra mandagens madlavning.

20-22.30: Klarer lidt arbejde hjemme fra sofaen. Får svaret på mails og forberedt et indlæg til næste dag.

img_7768

Onsdag

6.30: Står op, laver en kop kaffe og lidt morgenmad, som jeg spiser foran computeren, hvor jeg tjekker blogs, facebook og alle de der andre ting.

7.30-9.30: Sætter mig i sofaen, hvor jeg faktisk arbejder bedst, gør begge dagens indlæg klar, besvarer lidt mails, ringer til min bank og får klaret en masse andre kedelige ting.

9.30: Hopper i træningstøjet og kører mod Fitnessworld

10-11: Tager en times H.I.T

11-12: Kører hjem, går i bad, gør mig klar og hopper i tøjet.

12-13: Jeg er altid ved at dø af sult, når jeg har været til H.I.T så jeg skynder mig at lave en stor frokost, som jeg spiser foran computeren.

13.30: Hopper på cyklen og kører ind mod byen.

14-15: Her besøger jeg PR-bureauet Mildh, hvor jeg drikker en kop kaffe og snakker lidt med deres søde medarbejde, Mia, som netop er kommet tilbage til barsel. Vi kigger på deres kollektioner og taler om alle de ting der er sket, mens hun har været væk.

15-15.30: Jeg mødes med Kat og vi skyder de her billeder og snakker en hel masse. Det går op for os, at vi faktisk ikke har set hinanden siden vi kom hjem fra L.A.

15.45-17: Vi tager til Reception hos Christina og Mette-Marie. De har inviteret, da de begge er gået selvstændige med deres blogs.

17-18: Smutter over til Gyldendahl, hvor Urtekram også har inviteret på reception i anledningen af en ny kogebog, de netop har udgivet.

18-20: Mødes med Kat, Rikke og Emily på Wokshop og spiser aftensmad. Derudover skulle vi også ligge skumle planer, for en eksotisk rejse, vi snart skal ud på.

20-21: Videre til det næste; Marie har inviteret til lidt fejring af de fine fire tasker, hun netop har designet for Markberg. Her bliver jeg hængende en times tid og snakker med de andre gæster og kigger på de flotte tasker.

21: Kører mod Nørrebro

21.30-22.00: Burde egentlig få klaret lidt arbejde og forberede blog til i morgen, men jeg er simpelthen for træt, så jeg beslutter mig for, at bloggen ikke lige få en tidlig opdatering om torsdagen og hopper i seng.

img_7889

Torsdag

6.15-7.15: Mit ur ringer og jeg er vanvittig træt og overvejer kort, om jeg burde blive liggende en halv time længere. Min stædighed overvinder og jeg kommer op, hopper i løbetøjet og tager en hurtig 6k-tur rundt på Nørrebro.

7.15-7.45: Hjemme, går i bad, hopper i tøjet og gør mig klar.

7.45: Drikker en kop kaffe og spiser lidt frugt og rosiner. Jeg er mega sulten, men jeg skal videre til et morgenmadsevent, så jeg gemmer appetitten.

8.45: hopper på cyklen og kører mod Ryesgade, som heldigvis ligger på Nørrebro, hvor jeg bor. Her har Broste og GRØD inviteret på morgenmad, i anledningen af et designsamarbejde, de netop har lavet.

9-10.30: Spiser GRØD, hygger og snakker på de andre gæster.

10.30-11: På hjemvejen skyder Kat og jeg de her billeder.

11-14: Tilbage på hjemmekontoret, hvor jeg får klaret en masse ting og sager. Jeg svarer på mails, redigerer billeder og forbereder kommende indlæg.

14-14.30: Spiser en hurtig frokost.

14.45: Hopper på cyklen og kører ind mod byen.

15-16: Der er presseuge hos de forskellige PR-bureauer og selvom jeg gerne vil besøge dem alle, har jeg været nødt til at udvælge nogle enkelte, fordi jeg simpelthen er for presset på tidsfronten. I dag starter jeg hos Pressekontaktarne hvor jeg bl.a får ønsket Louise en rigtig god barsel.

16-17: Besøger PR-bureauet Polhem

17-17.45: Smutter forbi Dr. Martens-butikken i Fiolstræde hvor Mikael, i forbindelse med sit arbejde, har inviteret på en fyraftensøl.

17.45: Jeg cykler mod Vesterbro, hvor vi har personalemøde i Just Spotted.

18-19: Møde

19.15: Kører mod rådhudpladsen, hvor min veninde og jeg har bord på Madklubbens Steak Royal.

19.30-22.15: Vi spiser en helt fantastisk middag, hygger, snakker og drikker måske lidt for meget vin.

22.45: Jeg er hjemme og hopper i seng med et afsnit af den serie, jeg anbefalede HER. Jeg indser også, at jeg faktisk er blevet en smule fuld, så det er ikke noget problem at falde i søvn.

img_8028

Fredag

6.30: Dagen starter rimelig standard. Jeg står op, laver en kop kaffe, spiser morgenmad foran computeren, men jeg tjekker nyheder, mails og hvad der nu eller er sket, siden jeg sidst var online.

7.30-9.30: Jeg gør dagens indlæg klar, svarer på mails og ordner lidt forskelligt arbejde.

9.30: Jeg hopper i træningstøjet og kører mod Fitnessworld

10-11: Snupper endnu en times H.I.T.

11: Kører hjem og smutter lige på posthuset på hjemvejen.

11.30: Hjemme, hopper i bad, gør mig klar og kommer i tøjet.

12.15: H.I.T gør mig sulen, så jeg spiser en stor frokost foran computeren, mens jeg svarer på mails.

13.00: Lægger en sidste hånd på dagens andet indlæg og gør det klar til udgivelse senere på dagen.

14.45: Kører ind mod byen.

14: Besøger Noise PR, som har inviteret på pressedag.

15: Smutter videre til pressedag hos 9PR og på vejen, når jeg lige at skyde de her billeder sammen med Kat.

15.30-17: Pressedag hos 9PR hvor der selvfølgelig også bliver nydt en drink eller to. Det er jo fredag 😉

17: Kører tilbage mod Nørrebro og køber take away med på vejen.

17.30-18.30: Klarer lige fredagens sidste arbejde foran computeren.

18.30: Spiser aftensmad og nyder at være helt alene.

19.30-20.30: Snakker i telefon med min mor.

20.30-22: Ser en dokumentar på netflix.

22: Går tidligt i seng og lader som om, at det ikke er fredag.

Lørdag

7.00: En af ulemperne ved at være sin egen chef er, at der ikke altid er den store forskel på weekend og hverdage, så selvom det er lørdag, skal jeg op før fanden får sko på. Jeg havde egentlig planer om at løbe en tur, men da jeg kan høre hvor voldsom blæsten er, beslutter jeg mig for at droppe det.

7-9: Spiser morgenmad foran computeren og forbereder dagens indlæg.

9-10: Går i bad, gør mig klar og kommer i tøjet.

10: Kører mod Just Spotted, hvor jeg har taget en lørdagsvagt for en af mine kollegaer. Normalt bryder jeg mig ikke om at arbejde i weekenderne, men lige denne lørdag, havde jeg ikke de store planer, så det passer mig fint.

10.30-15: Arbejder i Just Spotted.

15: Kører mod Nørrebro og henter en pakke i en GLS-shop på hjemvejen.

15.45: Hjemme og får en smule stress over situationen i min lejlighed. Der roder SÅ meget, at jeg ikke kan overskue det og jeg SKAL have ryddet op ASAP. Både fordi jeg får gæster de næste tre dage og fordi jeg skal lave en masse forskellige kampagner, som kræver plads. Jeg går igang med lidt oprydning, men indser hurtigt, at det er et større projekt. Jeg bliver enig med mig selv om at droppe det der med en fridag om søndagen, så jeg kan få det ordnet der.

16.45: Kører mod Vanløse, hvor jeg skal spise middag med min søster og resten af familien.

17.15: Hygge med mine små nevøer og hjælper min søster med madlavningen.

18-19.30: Vi spiser og drikker rødvin.

19.30: De små bliver lagt i seng.

20-22: De voksne spiller Bezzerwizzer og jeg løber naturligvis med sejren 😉

22: Jeg kører hjem i øsende regnvejr og bliver fuldstændig gennemblødt.

23: Jeg hopper i varmt og tørt nattøj og hopper i seng med det et afsnit af en serie.

23.45: ZzZzzZz

Søndag: 

7.00: Fridagen er aflyst, så jeg står igen tidligt op for at nå alle de ting jeg har på programmet. Som altid spiser jeg morgenmad foran computeren og bliver pludselig noget overrasket, da jeg ser min veninde, Anne rapportere live fra Irak i nyhederne. Hun er en af de modigste jeg kender.

8-10: Forbereder dagen indlæg og redigerer billeder til dagens næste.

10: I vejret siger de, at blæsten endelig har lagt sig. Det har jeg bestemt tænkt mig at udnytte, så jeg hopper i løbetøjet og sætter kursen mod Frederiksberg have. Jeg har gode ben, så jeg beslutter at tage en ekstra lang tur og løber også en runde i Søndermarken. Det bliver til 11 km i alt.

11: Tilbage på Nørrebro, hvor jeg handler ind i Føtex.

11.30: Hjemme, går i bad og kommet i tøjet.

12.30: Spiser frokost foran computeren.

13-16: Gør rent i hele lejligheden. Det føles SÅ godt da jeg endelig er færdig.

16-17: Mødes med Kat og Emily på chatten, hvor vi bestiller flybilltter til en MEGET eksotisk destination. Heldigvis er der kun lidt mere end en måned til afgang.

17.00: Lægger sidste hånd, på det her indlæg.

17:30: Går i køkkenet og begynder på søndagens middag. Menuen består af den her omgang. En ret, jeg ofte venter tilbage til, når jeg får gæster.

18.30-22-30: Maria kommer, vi spiser, hygger og catcher up.

22.30: Jeg smutter i seng med anden del af den Netflix dokumentar, jeg var gået igang med den anden dag.

23.00: ZzZzzZzzZ

Tak fordi I læste med. Jeg er virkelig imponeret, hvis I kom helt herned 😉 I kan læse om mange flere uger lige her

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments