KOLDE DAGE PÅ FARTEN OG EN LILLE OPDATERING

img_7768Adlinks: Jacket: Samsøe Samsøe Shirt: Storm & Marie (HERE) Jeans: Gina Tricot (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Balenciaga (SIMILAR HERE

Hola chicas – det blev lige til et lidt senere check-in i dag, end normalt, men jeg har jeg har mere eller mindre været på farten i et helt døgn. Jeg har selvfølgelig også sovet lidt i nat, men der kan man jo ikke blogge 😉 I dag var jeg tidligt oppe, for at tilbringe min morgen med noget så rart som det her og nu er jeg tilbage på hjemmekontoret for at ordne et par ting, inden jeg tager på farten igen.

Jeg kommer vist ikke udenom at nævne, hvor pokkers koldt det pludselig er blevet. Det skal jeg altså liiiiiige vænne og min krop blev altså ikke varmere af, at jeg hverken havde varmt vand i bruseren ELLER mine radiatorer her til morgen. Det skulle heldigvis gerne blive fikset senere i dag.

Billederne her er fra i går, hvor jeg igen igen var hoppet i verdens varmeste jakke fra Samsøe Samsøe. Den fik så mange fine komplimenter i løbet af dagen og det fik mig bestemt ikke til at elske den mindre. Min skjorte fra Storm & Marie har jeg vist heller ikke vist jer før? I skal næsten lige smutte hen på webshoppen og se hvordan den rigtigt ser ud, for den kommer ikke helt til sin ret, under en jakke.

Inden jeg smutter videre ud i dagens program, så vil jeg lige minde jer om, at I skal huske at følge med henne på snappen (Miekirstine) Jeg opdaterer mange gange om dagen og det er sådan en fin måde at have jer med på farten, for lige nu er vi ende i en periode, hvor der sker så mange ting, at det er umuligt at få plads til det hele her på bloggen.

Kan I have en skøn dag derude <3

img_7747

img_7789

img_7741

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments