NOGET OM RIGTIG GOD KAFFE + EN RABATKODE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Homebarista.dk

I dag skal det handle lidt om noget, som jeg holder rigtig rigtig meget af og, som har stor betydning for mit velbefindende. Det er naturligvis kaffe vi snakker om. Jeg er ikke en af dem, som drikker 6-7 kopper om dagen. Oftest kun en om morgenen og en om eftermiddagen. Men de er til gengæld også enormt vigtige for mig og hvis jeg ikke får min morgenkaffe, så starter dagen helt helt forkert. Det er jeg sikker på, at mange af jer, kan genkende? 🙂

I samarbejde med kaffe-webshoppen Homebarista.dk vil jeg i dag sætte fokus på den gode kaffe. I ved, den slags, hvor der lige er gjort lidt ekstra ud af det. For hvis man mangler godt kaffeudstyr, så er Homebarista bestemt stedet man skal gå hen.

Jeg begyndte at drikke kaffe i en forholdvis ung alder. Jeg har nok ikke været mere end 15-16 år. Nu kommer jeg også fra et sted, hvor ord som cortado og americano ikke ligefrem er en del af hverdagen og derfor lærte jeg også at drikke en helt klassisk og smule bitter filterkaffe. Endda helt sort. Det var faktisk først da jeg flyttede til København, at jeg begyndte at bruge mælk i min kaffe.

Jeg vil lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke stadig godt kunne lide en god filterkaffe fra en billig kaffemaskine og det sker også dagligt, at jeg nyder en instantkaffe. Dog har jeg også fået øjnene op for den slags kaffe, der er gjort lidt ekstra ud af og som har fået lidt ekstra kærlighed. I ved, der hvor bønnerne er friskkværnede og vandet er tilsat i et laaaaaangsomt tempo.

Præcis derfor er jeg også enormt glad for, at have fået lov til at teste nogle forskellige produkter fra Homebarista.dk for nu kan jeg faktisk lave min helt egen luksuskaffe herhjemme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASom nævnt har jeg bestilt lidt forskellige produkter og min favorit er klart kanden fra Chemex. Er den ikke bare smuk? Desuden er den også vildt smart, for man kan brygge kaffen direkte ned i den. Det eneste det kræver, er de her kaffefilte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADen fine mælkekande, som er præcis som dem, de serverer mælken i på cafèerne. Så har jeg også købt en bog om god kaffe. Jeg ELSKER den slags bøger og den her er en rigtig godt grundbog, som gennemgår alt fra kaffebønder til kaffekander og brygge-metoder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKanden, som I kan se til venstre er en iskaffebrygger. Den er måske ikke top-relevant lige nu, men jeg er helt sikker på, at jeg nok skal blive rigtig glad for den til sommer og de næste mange somre. Derudover har jeg også bestilt en lille kaffekværner. Sådan en har jeg egentlig altid ønsket mig, for det er jo lidt af en nødvendighed, hvis man gerne vil have sine bønner friskkværnede.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARABATKODE

Og nu til det allerbedste; jeg har nemlig fået lov til at dele en lille rabatkode med jer, så hvis der sidder hvis I også skulle have lyst til at kaste jer ud i lidt hjemmebryggeri, så skal I slå til nu. Resten af Oktober får I 15% på hele webshoppen, hvis I bruger koden WEWONDER15.

Husk i øvrigt, at I kan få meget mere kaffeinspiration, henne på Homebaristas instagram.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments