TORSDAGLOOK OG FREDAGSSNAK

img_7847Knit: Custommade (HERE) Trousers: Six Ames (HERE) Boots: Gardenia (SIMILAR HEREBag: Marie Jedig x Markberg (HERE) Necklace: HVISK (HERE) Hat: Gina Tricot (HERE)

Så blev det endelig fredag og jeg har faktisk en stille og rolig weekend foran mig. For første gang i lang tid, skal den faktisk bruges hjemme i København og jeg glæder mig til at få styr på en masse forskellige ting og sager. De lover regn og rusk, men det gør mig faktisk ikke det helt store, for jeg er totalt meget i humør til indendørs hygge.

De sidste par dage, har jeg været på farten fra morgen til aften og min lejlighed savner mig og jeg savner den. De her billeder er fra i går, hvor jeg igen forsøgte at holde varmen, ved hjælp af verdens rareste strik. Jeg fryser allerede så meget, at jeg slet ikke ved hvad jeg skal gøre, når kulden kommer for alvor. Heldigvis har jeg lige klikket den her fætter hjem, og den skal nok kunne hjælpe mig.

Mine bukser fortjener også lige et par ord med på vejen. Dem har jeg nemlig mere eller mindre boet i, siden jeg fik dem i sidste uge. At de er enormt behagelige at have på, siger næsten sig selv, men de består også af 100% marinould, så de kan endda også holde mine forfrosne ben varme. De er fra samme serie (eller kollektion, om man vil) som den kjole jeg havde på HER. At det det virkelig kan betale sig, at investere i ordentlige materialer, er helt sikket noget jeg har lært og erfaret i mine voksne år.

Kan I have en skøn fredag derude <3

img_7851

img_7889

img_7823

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments