DEN PERFEKTE EFTERÅRSJAKKE & EN MASSE FREDAGSSNAK

img_7532 Jacket: Samsøe Samsøe Dress: Six Ames (HERE) Boots: Gardenia (SIMILAR PAIR HERE) Hat: Gina Tricot (HERE

Hej guys og rigtig glædelig fredag <3 Som billederne afslører så er jeg tilbage på Fyn, hvor jeg tilbringer weekenden. Lige for tiden er jeg totalt meget i hygge-mood og har kun lyst til at være indedøre med tæpper, kaffe, rødvin og familie. Så det er sådan set det jeg har planer om at foretage mig de næste par dage.

Billederne her er fra tidligere i dag og I kan tro, at jeg har glædet mig til at vise jer jakken. Hvis I vidste hvor længe den har hængt hjemme i mit skab og ventet på at det blev koldt nok til at tage den i brug. Det må man sige at det er blevet nu og den har faktisk hængt på mig, de sidste mange dage. Jeg har ledt og ledt efter den på diverse webshops, men uden held. Den må simpelthen være udsolgt. Den er fra Samsøe Samsøe og jeg så den i deres butik inde i byen for et par uger siden, så mon ikke den kan findes der. Den hedder Saba jacket, hvis nogen skulle være interesseret.

Derudover har jeg også fået erhvervet mig den hue, som jeg har været forelsket i, siden jeg så den første gang. Den koster nærmest ingenting, så det vil være synd at kalde den for en investering. Faktisk er jeg allerede blevet så glad for den, at jeg nok ender med at købe den i et par andre farver også.

Nu vil jeg lukke ned for i dag og holde fredag. Min far er lige kommet ind ad døren og han nævnte noget med, at vi skulle have en fredagsøl. Det siger jeg jo aldrig nej tak til og desuden skal jeg også fejre, at jeg løb 11 km her til eftermiddag. Så langt har jeg ikke løbet siden min dumme fodskade begyndte i slutningen af Juli. Jeg har heldigvis ikke mærket noget som helst i flere uger, så jeg krydser fingre for, at det er et overstået kapitel.

Kan I have en skøn aften <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

img_7569

img_7557

img_7517

img_7581

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments