OM HJEMMEHYGGE OG HJEMMETØJ

home

Adlinks: Sengesæt fra ELLOS / Morgenkåber fra ELLOS / Blå strik fra Gina Tricot / Duftlys fra ELLOS / Hjemmesko fra ELLOS / Lyserød morgenkåbe fra ELLOS / Sovemaske fra My Leontine / Grå strik fra Gina Tricot

Indlægget er sponsoreret af ELLOS

Er jeg den eneste, som ikke har lyst til at iføre mig noget som helst andet end hyggetøj og hjemmesko og blive hjemme under dynen? Sådan har jeg i hvert fald haft det den seneste uges tid og derfor er det naturligvis også temaet for dagens collage 🙂 Der er simpelthen så meget homewear derude, at man snildt kunne fylde en helt garderobe op med den slags.

Noget andet jeg også har tænkt over i ugens løb er, at jeg pt. befinder mig i en situation, hvor jeg virkelig skal have lidt ekstra rygrad. I princippet, så kunne jeg jo sagtens blive liggende under dynen, hver eneste morgen – der er jo ingen chef som fyrer mig og langt størstedelen af mit arbejde, bliver klaret foran computeren. Tro mig det frister, når uret ringer kl. 6.25 og den første lyd der møder en, er stormen uden foran vinduet.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments