LEO LOVER

leo

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Man skal ikke have læst med herinde i specielt lang tid for at have opdaget, at jeg har en voldsom stor svaghed for alt med leo-print. Det går lidt op og ned, men forsvinder aldrig helt. Ved nærmere eftertanke kan jeg nok konstatere, at den er størst om efteråret. Det er jo nu og statistikken holder stik, for jeg har leo-print på hjernen.

Heldigvis er jeg nok ikke den eneste med den svaghed, for de fleste webshop har et kæmpe udvalg og i dag har jeg fundet 10 af mine favoritter. Min favorit er afgjort nummer 5. Den vil fungere helt perfekt under en varm cardigan eller strik. Desværre er den udsolgt i min størrelse, så jeg må lige forbi butikken og se om jeg kan finde den der <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments