BEAUTYFAVORITTER, OKTOBER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shampoo og balsam fra Lernberger Stafsing: Jeg er ret kritisk, når det kommer til shampoo og nu hvor jeg efterhånden har testet ret mange forskellige, så kan vil jeg gerne indrømme, at mindre end halvdelen, gør noget godt for mit hår. Min ultimativefavorit, er den fra Moroccanoil, men for nyligt blev jeg introduceret for de her fra Lernberger Stafsing og de scorer altså også ret mange point.

Jeg har brugt den til tørt hår, for det kan mit hår godt have tendens til at være. Præcis derfor, er jeg så glad for den fra Moroccanoil, for den giver mit hår fugt, uden at gøre det tungt og slasket. Den her gør lidt det samme og efterlader håret rent, luftigt og strålende.

Hårolie fra Maria Nila: Hvis jeg ikke bruger hårolie, så er jeg sikret en dårlig hårdag. Igen fordi mit hår virkelig har brug for meget fugt. Også her er jeg kritisk, for der findes virkelig mange, som gør håret tungt og fedtet. Det gør den her på ingen måde. Den gør faktisk lige præcis det den skal; efterlader håret fugtigt og skindende.

Foundation fra Delilah: En helt perfekt foundation, som er dækkende, uden at man kommer til at ligne en sminkedukke. Den er også vildt god og nem at påføre og blender hurtigt og fint ind i huden.

Lipgloss fra Delilah: Noora fra SKAM har fået mig overbevist om, at det der med at gå med læbestift, er en rigtig god idè. Det er ellers ikke noget, jeg har gjort mig i. Jeg er stadig lidt utilpas ved tanken om, at bære en ægte læbestift og derfor er den her helt perfekt. Farven i sig selv er rigtig fin og naturlig, men den er også kommet med her i favoritterne, fordi den har en konsistens, som gør at den IKKE får håret til at klistre sig fast på læberne.

Neglelakker fra Emily Salomon x Essie: Min veninde og fellow blogger, Emily, har udvalgt sine favoritter fra Essie og det har hun gjort rigtig god. Den lille kollektion består af de fineste farver og jeg er vild med hver og en. I sidste måned sendte hun en lille pakke til mig, men fordi jeg har haft shellac på mine negle i flere uger, har jeg endnu ikke fået dem testet. Nu er mine negle fri fra farve, så den røde kommer på, så snart jeg lige får 10 minutter i overskud.

Foam fra Rituals: Jeg ved ikke om det bare mig, men jeg havde altså aldrig hørt om foams før. Lige indtil jeg blev introduceret for denne fra Rituals. Kort fortalt, så er det en sæbe, som kommer ud i sæbeformat men som skummer op, så snart man gnider den i hænderne. Giver det mening? Det er skide smart og den får kroppen til at dufte helt fantastisk. Og så har Rituals’ produkter bare den pæneste indpakning.

Great Hair Complex fra Vita Viva: Lige for tiden, spiser jeg et hav af forskellige kosttilskud fra Vitaviva. Jeg tester dem både fordi de gerne skulle hjælpe mig i kampen om at få en bedre hud og fordi de har rigtig mange gode varianter, til folk som mig, der træner meget. Jeg kommer med et mere dybdegående indlæg senere, men i dag skulle den her lige med, for det er en af mine favoritter. Som navnet antyder, så gør den noget godt for håret og jeg har altså, no shit, kunne mærke en forskel efter at jeg er begyndt at tage dem. Mit hår er både blevet sundere at se på, det spalter mindre og så synes jeg også, at det er vokset en smule hurtigere.

Lip balm fra EOS: Jeg ELSKER Eos og har altid en på mig. Jeg har efterhånden prøvet de fleste farver, men deres mint er min ultimative favorit. Lov mig at give den et forsøg en dag – Det vil I ikke fortyde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments