OM EUFORI OG EN NYE DUFT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Calvin Klein

Sig hej til min aller nyeste parfume og det helt nye skud på stammen fra Calvin Klein. En duft lige efter min smag, fordi den den ikke er sød og alt for tøset. Den krydret, selvstændig og eksklusiv – hvis det giver mening? Det er ikke det nemmeste job i verden, at beskrive en duft og jeg vil egentlig ønske, at I kunne dufte den gennem skærmen – de beskriver den selv således;

“duften åbner med noter af cascalone og sort magisk rose, der fletter sig sammen, skaber en aura af fugtighed gennem hele duften og tilfører en dristig vådhed, der fremmer den sensuelle signatur”

Den får bestemt ikke for lidt, men det passer faktisk helt perfekt til den 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Desuden er jeg ret vild med navnet, Deep Euphoria, som den har fået, fordi den symboliserer slørede linjer mellem fantasi og virkelighed, et nyt udtryk for en euforisk fantasi og en selvstændig kvindes hæmningsløse personlighed. 

Duften frembringer ligesom den der følelse af Euforisk slevtillid. I ved, den der måde man kan føle, når man har gjort, klaret eller gennemført noget helt vildt eller når man er inde i en periode, hvor det bare kører.

Nu er det selvfølgelig ikke fordi jeg går og føler sådan hele tiden, eller fordi jeg har det for vildt over mig selv. Men der findes virkelig ikke noget bedre, end at være i Eufori. Kærligheds-wise kan det nok bedst beskrives som der der øjeblik, hvor man endelig får HAM. Det har vi vist alle prøvet, ik? Jeg kan huske, at jeg også følte lidt sådan, de to gange jeg har gennemført et maraton.

Det er egentlig lidt sjovt med det sidste eksempel, for det er jo ikke fordi, det er noget der kommer til at have indflydelse på resten af mit liv, men jeg tror simpelthen bare, at man bliver euforisk, når man når et mål eller bliver overrasket over sine egne evner.

Hvornår I mon sidst haft den følelse?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parfumen er netop landet i butikkerne og kommer både i 30 og 50 ml. Den kan købes lige HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments