VAR DET NOGET MED EN STRÅLENDE HUD?

IMG_6312Indlægget er sponsoreret af Ole Henriksen

Kender I det der med, at man hører om et skønhedsprodukt og derefter slet ikke kan vente med at teste det? Det var lige præcis sådan jeg havde det, da jeg fik tilsendt det her fine sæt, fra Ole Henriksen. Kort fortalt, så har vi at gøre med en 3-trins-ansigtbehandling, som har til formål at efterlade huden frisk og strålende – og som de selv skriver; Glowing is the new black.

Behandlingen er fyldt med C-vitaminer, hvilket jo er noget, som huden med sikkerhed kommer til at savne, de næste (mange) måneder, nu hvor lyset så småt begynder at forsvinde. Derfor er nu også et helt perfekt tidspunkt at komme igang med behandlingen.

IMG_6321

Behandlingen er super nem at lave og kræver sådan set bare, at du har en halv times tid i overskud. Som sagt består den af tre forskellige step:

Step 1: Produktet skal forsigtigt masseres ind i huden, så den eksfolierer, nærrer og glatter. Ganske enkelt for at gøre huden klar til de næste behandlinger. Konsistensen er lidt som man kender det, fra en almindelig peeling. Efterfølgende, skal huden bare duppes tør.

Step 2: Produktet skal masseres ind i huden med cirkelbevægelser. Her er konsistensen lidt som en almindelig ansigtmaske. Det skal sidde i 2 minutter og skal ikke fjernes.

Step 3: det sidste produkt skal sidde i 15-20 minutter og her kan man for alvor mærke, at det er noget der virker. Det prikker en smule og det føles næsten helt rart.

olecSådan ser det ca. ud når man er igang med behandlingen.

IMG_6309Jeg testede det i går og har virkelig optur over resultatet. Tro det eller ej, men der var faktisk flere, som kommenterede på min hud. Det skal selvfølgelig også lige siges, at jeg er inde i en rigtig god periode, i de her dage – but still 😉 Hvad der er endnu mere optur er, at pakken indeholder 6 behandlinger og de har en størrelse som gør, at de er super nemme at have med på farten.

For sådan en som mig, som af og til døjer med uren hud, så er det virkelig rart at kunne have dem med på mine rejser. Især fordi, det ofte er der, at mine problemer opstår. Jeg pakker med sikkerhed et par behandlinger med til næste uges rejse til L.A.

En pakke med 6 behandlinger koster 545 kr. og kan købes hos Matas fra denne uge.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments