13 FACTS OM MIG – AF MIN SØSTER

Så er det atter blevet tid til en omgang random og ligegyldige fatcs om mig. Sidst var det min mor, der var så sød at dele informationen. I dag er det min elskede søster, der har været kreativ. Som I nok også fornemmer når I læser videre, så tilbringer vi så meget tid sammen, som overhovedet muligt, for hun er også mor til mine to elskede nevøer. Hvis jeg kunne, så så jeg dem hver dag – men det kan langt fra lade sig gøre, når man lever en forholdsvis aktiv hverdag og ofte er på farten.

Line er min storesøster og hun har, sjovt nok, kendt mig hele mit liv. Da vi var små, var vi ikke specielt gode venner og hun var virkelig streng, på den der storesøster måde. Hun vil nok mene, at jeg var enormt irriterende. De er jer, som har søstre, ved hvad jeg mener 🙂 Heldigvis har vores forhold også udviklet sig til en venskab, som jeg på ingen måde ville være foruden og hun er, uden tvivl, et af de mennsker, som kender mig aller bedst.

13 FACTS OM MIG - AF MIN SØSTER 1
 • Mie krummer virkelig meget når hun spiser. Man kan altid se hvor hun har siddet.
 • Hun er et stort familiemenneske og familie betyder ALT for hende.
 • Hun er bestemt ikke god til at kede sig. Hvis hun har en weekend uden planer for hun altid arrangeret en masse og ender med at styrte rundt mellem aftaler.
 • Mie er besat af at løbe, lidt sjovt, for da hun var mindre hadede hun det.
 • Hun er verdens bedste moster, til mine to små sønner.
 • Da hun var barn, gik hun meget op i fodbold og var stor fan af Jesper Grønkjær
 • Hun ALTID til tiden hvis man har aftalt at mødes. Hun er der på minuttet. Ikke før, ikke efter.
 • Hun ELSKER øl og rødvin og mad, specielt fra Mellemøsten
 • Så er hun også mere eller mindre besat af TV-serien SKAM og taler pt. nærmest ikke om andet.
 • Hun er enormt meget gavmild og vil kun folk det bedste
 • Hun går meget op i musik. Hun har altid lige et nyt nummer jeg skal høre.
 • Hun ELSKER at bruge weekenderne på Fyn. Tror det er fordi det betyder masser af vin, go mad og familietid
 • Til sidst må jeg lige tilføje, at hun er lidt af et rodehoved, men tror ikke selv hun er klar over det;-) (Hvad snakker du om, søs??)
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments