OM AT DUFTE GODT & EN HELT NY MOUSSE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Nivea

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at jeg evigt og altid er på jagt efter nye og spændende skønhedsprodukter. Derfor tøvede jeg heller ikke med at takke ja til at teste de helt nye Silk Shower Mousse fra Nivea. Det er især når det kommer til en ny “slags” produkter, at jeg synes det bliver interessant og sådan er det med dem her.

På mange måder kan man sige, at de erstatter den klassiske shower lotion og fungerer som en slags sæbe. Bare i mousse-form. Det betyder også, at de er enormt drøje i brug og det kræver bare en lille bitte klat, så har man nok til at fordele på hele kroppen. Moussen rengør selvfølgelig hele kroppen og efterlader huden silkeblød, fordi de indeholder essentielle olier, mandelolie og silkeekstrakter. Flotte ord, ik? 🙂

Som billederne også viser, så findes de i tre forskellige versioner, som hver især har deres egen duft og formular. Dem kan jeg altså virkelig anbefale, hvis man gerne vil gøre badet til en ekstra god oplevelse og dufte godt hele dagen 😉 De kan bl.a købes her hos Matas og lige nu er der endda en lille rabat, på den i forvejen ret lave pris.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments