OM KUFFERTPAKNING OG PÆNE SKO

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGo’aften chicas. I skrivende stund suser jeg rundt i min lejlighed, for at nå at få klaret et hav af forskellige ting, inden afgang mod Warszawa i morgen.  Jeg burde også snart overveje at få pakket min kuffert. En ting, jeg efterhånden burde være godt trænet i, men som gang på gang på gang giver mig store frustrationer. Det eneste jeg med sikkerhed ved skal med, er min nyeste lyserøde anskaffelse og så selvfølgelig den her, som jeg langt om længe har fået investeret i.

Jeg arbejder også på at få plads til et par (eller begge) sko på billedet. De er naturligvis fra Gardenia og begge er noget nær de perfekte efterårsstøvler. Dem I slangeskind, har I allerede set mig danse rundt i i grøn. ELSKER højden på hælen. De sorte er måske lidt mere rå, end hvad I er vandt til at se mig i. Men jeg er vild med dem og som en lille bonusinfo kan jeg fortælle, at den rå rem også kan tages af, hvis man gerne vil have dem lidt mere simple en dag. De kan bl.a købes HER og HER.

Nu må jeg hellere se at få pakket færdig. Vi ses i morgen <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments