NØRREBRO, HJEMMELAVET MAD & SOMMER PÅ VEJ

IMG_9576Shirt: Gina Tricot (IN STORES NOW) Skirt: Monki (SIMILAR HERE) Boots: Gardenia (HEREBag: A.P.C Bike: Mustang (HERE)

Langt om længe er sommeren ved at komme til Danmark og hvilken herlighed. Personligt skal jeg slet ikke klage, for jeg har virkelig været heldig i år, sådan rent vejrmæssigt. Juni var godt og varm herhjemme. Det kan man bestemt ikke sige om Juli, men indtil nu, har jeg været bortrejst de fleste dage, så det har jeg ikke mærket det store til. Den næste måned har jeg ikke planer om at skulle nogen steder, udover et smut eller to til Fyn, så jeg satser på at den Danske sommer starter fra nu af 🙂

I dag har jeg nydt et par timer i solen sammen med Kat og så har jeg cyklet rundt og ordnet er par ærinder hjemme på Nørrebro. Jeg elsker stadig min nye cykel fra Mustang, som jeg også viste HER. Som I måske kan se, så har den også fået en fin kurv på. Egentlig hører der også en rigtig god og robust kurv med når man køber den, men jeg er typen, der altid har en hulens masse ting at slæbe på og det kræver altså en lidt større kurv end normalt 😉

Som I måske har set henne på snappen (Miekirstine) så har jeg, her til aften, før første gang i jeg ved ikke hvor lang tid, lavet mad i mit eget køkken. For søren hvor var det rart og noget jeg VIREKLIG har savnet. Nu har jeg plantet mig hjemme i sofaen og når jeg lige har fået ordnet et par løse ender, så skal jeg bare se et afsnit Mr. Robot eller tre.

Kan I have en skøn aften ?

IMG_9615IMG_9598IMG_9630IMG_9605

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments