GLIMT FRA HVERDAGEN

Det slog mig lige, at det simpelthen er ved at være alt alt for længe siden, at der sidst har været et hverdags-agtigt indlæg herinde. Det kan vi ikke have. Personligt er hverdagselementet, noget af det jeg selv holder mest af ved blogmediet og jeg ved, at flere af jer, har det på samme måde.

Manglen skyldes nok, at der slet ikke har været en rigtig hverdag i lang tid. Det har været sommerferie og min blogrytme er blevet vendt en smule op og ned, efter flytningen til Bloggers Delight og det tekniske bøvl, der har fuldt med. For fremtiden har jeg tænkt mig at bringe flere små hverdagselementer, for billederne på min telefon, mindede mig om, at der virkelig er mange små gyldne glimt, som bestemt er værd at gemme og forevige herinde. Her får I et lille glimt af godt og blandet fra den seneste tid. Husk at I selvfølgelig altid kan følge med på Insta og snappen (Miekirstine)
IMG_5540Der ligger den fineste lille kaffebar på mit gadehjørne og i går tog de hul på et projekt, som jeg er svært begejstret for. Hver torsdag sælger de nemlig friske økologiske grøntsager fra en gårdbutik. Jeg endte naturlivis med at købe mig fattig og har køkkenet fyldt med en masse spændende sager.

IMG_5422Min nyeste og nok også fineste taske fra Adax, som jeg også viste i action HER.

IMG_5532Et billede fra en af mine løbeture hjemme på Fyn, hvor jeg var LYKKELIG over, at være smertefri efter min lille fodskade. Desværre var jeg nok lige hurtig nok til at erklære mig selv for rask, får den er begyndt at drille en smule igen. ØV.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn anretning fra sidste fredag, hvor jeg inviterede min søster på middag. Opskriften kommer snart <3

13907003_10153635723211104_8170541966890768556_n kopiI lørdags fejrede vi min veninde, Line, som blev 30 år tidligere på sommeren. Det blev holdt på en tagterrasse i sydhavnen, med den vildeste udsigt ud over hele byen. Så flot, at vi glemte alt om regn og blæst. Det var også første gang i 1,5 år at hele madklubben var samlet på samme tid. Sådan er det jo, når folk flytter rundt i hele verden. Det var den bedste dag længe <3

IMG_5454En regnbue fra selvsamme aften <3

IMG_5446Nørrebro på en smuk, rolig og overskyet sensommermorgen.

IMG_5037Så mange fine ting samlet, på et billede. Min elskede cykel, noget lækkert i posen og den fineste kjole fra Custommade. I kan se hele outfittet her.

IMG_5411Morgenmad fra Fars Dreng

IMG_0957De fineste øreringe fra Pieces, som er designet af Olga Bonne. De lander i butikkerne og online i slutningen af September.

IMG_5518Friskplukkede markblomster fra Fyn.

IMG_5530Sig hej til min far – verdens bedste løbemakker, som elsker selfies ligeså meget som jeg selv. Eller faktisk lidt mere.

IMG_5548Sidst men ikke mindst; et lille glimt fra i morges, hvor jeg var inviteret til morgenmad hos Bianco, i anledningen af det deres helt nye designsamarbejde, med den norske blogger Caroline Bang.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments