OM STILLE SOMMERDAGE, NYT OVERBLIK & TORSDAGSPLANER

IMG_9715Adlinks: Dress: Custommade FW16 Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Mango

Åh altså! Sommerdage i København er jo noget af det aller bedste og det er tydeligvis den helt rigtige uge, jeg har valgt at tilbringe herhjemme, så rent vejr-mæssigt. Faktisk tror jeg aldrig, at jeg har været i København i uge 29. Jeg har enten været ude og rejse eller tilbragt de stille sommerdage hjemme på Fyn. I år er mine forældre er på Sardinien, så det ville være en anelse trist at sidde alene hjemme i det store hus 🙂 I går cyklede jeg hjem ad Nørrebrogade ved 17-tiden og der slog det mig, hvor stille det byen var og hvor meget plads der var på cykelstierne. Lidt sjovt, men også lidt mærkeligt, at alle bare har forladt byen.

Jeg kan ikke komme udenom, at jeg får udnyttet stilheden i min indbakke fuldt ud. Som jeg også nævnte tidligere på ugen, så er jeg gået i gang med den helt store oprydning herhjemme. I ved, af den der slags, som man har haft planer om i flere år, men aldrig har fået gjort noget ved. Jeg tager minimum et hjørne, et skab eller en hylde om dagen og det føles SÅ godt. Jeg sorterer, smider ud, sætter i orden og får overblik. Jeg har lovet mig selv, at jeg SKAL være færdig med det hele, ved udgangen af Juli. 1. August starter jeg på en frisk, en ny sæson om man vil og der sker spændende ting med bloggen. Det ville være så rart at kunne tage hul på det hele, med et fuldt overblik.

Billederne her er fra i går, som jo viste sig at være en herlig sommerdag. Jeg var hoppet i den fine kjole fra Custommades helt nye kollektion. Den er lavet i det mest bløde og behagelige materiale, som er perfekt til de varme og sløve dage. Dagen i dag bliver dog en anelse anderledes. I eftermiddag sætter jeg nemlig mod nord og drager til Musik i Lejet med Pieces. Jeg har aldrig været der før og glæder mig virkelig. Gode mennesker, kolde øl og en hulens masse solskin.

Husk at I kan følge med i det hele henne på snappen (Miekirstine)

Kan I have en skøn dag ?

IMG_9679IMG_9719IMG_9660

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments