FREDAGSPLANER & YNDLINGSSKJORTEN

IMG_1043Shirt: Gina Tricot (HERE) Jeans: Monki (SIMILAR PAIR HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Adax

Når ens hår matcher ens skjorte 🙂 Jeg var godt klar over, at mit hår var blevet noget lysere her over sommeren. Det gør det altid og egentlig ret meget, hvis man f. eks ser kigger tilbage på, hvordan det så ud i vinters. Måske er det også farven på skjorten, som får det til at se endnu lysere ud på de her billedet. Og den skjorte altså. Ej hvor er jeg glad for den og jeg bliver altså nødt til snart lige at smutte forbi Gina Tricot og se, om den mon stadig findes i de andre farver.

Billederne er fra i går, hvor jeg var på farten hele dagen. Først det her møde og senere en tur ud i Balla centeret, for at besøge mine gode venner fra Gardenia. Vi kiggede selvfølgelig lidt på de sko, som kommer i butikkerne til næste år og hvis I følger med henne på snappen (Miekirstine) så har I nok allerede set, at jeg var svært begejstret. Det bliver pænt med pænt på og lige pt. synes jeg egentlig bare, at vi skal springe efteråret over og gå direkte til forårssæsonen 😉

Dagen i dag bliver lidt af samme skuffe. Jeg har en tætpakket weekend foran mig, så der er lige lidt blog-halløj, der skal planlægges. Senere skal jeg ud på den anden messe og besøge mine venner fra Custommade og i aften kommer min søster til middag. Det bliver kun hende og jeg og I kan tro, at jeg glæder mig. Det er vist over et halv år siden, at vi sidst gjorde det og dengang blev vi enige om, at det skulle ske noget oftere. Men I ved, tiden går og klokken slår. Jeg elsker mine små nevøer, men snakken bliver bare lidt bedre, når der er fred og ro (og hvidvin) ved bordet.

Tjek lige ind senere i dag, for der disker jeg op med en lækker lækker opskrift <3

IMG_1062

IMG_1045

IMG_1067

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments