NYE SMYKKER OG ET TORSDAGSTIP

IMG_1076Big hoops // Small hoops // Necklace coming soon

Indlægget er sponsoreret af HVISK

Go’aften kæreste læsere <3 Jeg er netop kommet hjem, efter en helt dag på farten. Jeg startede min formiddag hos de søde mennesker fra HVISK hvor vi både fik en lille snak om fremtiden (som kommer til at byde på mange spændende ting) og et lille kig på deres smukke smykker. Som I kan se, fik jeg et par fine sager med hjem. Bl.a de helt perfekte hoops, som jeg virkelig har manglet i LANG tid. Halskæden er så ny, at den ikke engang er landet i webshoppen endnu (den her minder lidt om den) men den skulle gerne være lige på trapperne. Er den ikke bare fin? Som I nok ved, er jeg ret stor fan af fine guldhalskæder og jeg kan næsten sige med sikkerhed, at I kommer til at se den her hængene om min hals, det næste lange stykke tid.

Derudover har jeg lovet lige at tippe om et lille event, som de holder i deres showroom i morgen eftermiddag fra kl. 15 til 19. Det er naturligvis i anledningen af modeugen. Jeg kan altså varmt anbefale lige at slå et smut forbi. Både fordi  deres showroom er så fint og hyggeligt og der kan man selvfølgelig  se alle deres styles i levende live. Men også fordi de bare er super søde og venlige deroppe. Der kommer til at både til at være snacks og lidt at drikke og så har jeg også ladet mig fortælle, at der vil være noget med en spændende konkurrence og måske noget med lidt rabat. Så hvis I er i nærheden, så synes jeg virkelig at I skal kigge forbi <3

I kan læse meget mere om eventet her.

IMG_1078

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments