SØNDAG UD AF BYEN OG DE PERFEKTE BLÅ BUKSER

IMG_1146Shirt: Munthe (IN BLACK HERE & CHEAPER ALTERNATIVE HERE) Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Superga (HERE) Bag: A.P.C

Hola chicas og rigtig glædelig søndag <3 Som baggrunden måske afslører, så er jeg taget et smut til fine Fyn igen. Jeg hoppede på toget her til middag og bliver hængende til på onsdag. Jeg har en del ting, der skal ordnes, som kræver koncentration og et minimum af forstyrrelser og så er Fyn altså stedet at tage hen. Togturen gik hurtigt, for jeg brugte alt tiden på at arbejde på det næste tilbageblik på bloggens historie og hvis alt går vel, så kommer det op i morgen. Det kommer til at handle om 2011 og I kan godt glæde jer. Jeg kan afsløre, at jeg stadig ikke er alt for fix at se på 😉 Hvis I ikke har set mine to andre tilbageblik så findes de lige HER og HER.

Mit outfit er vist sådan et helt klassisk søndagsoutfit. Bemærk lige bukserne. De er helt nye og er præcis de samme, som jeg har på i lyserød her og som jeg allerede har kastet et utal af rosende ord efter. Det ER altså verdens bedste bukser og jeg stemmer for, at ASOS laver dem i alle regnbuens farver. I er en del, som har spurgt ind til hvordan de er i størrelsen og jeg vil sige, at de er ret normale. De lyserøde har jeg i en str. 6 og de var måske lige til den store side. Derfor købte jeg de blå i str. 4 og de sidder helt perfekt.

Nu vil jeg hoppe i køkkenet og hjælpe min mor med aftensmaden. Mon ikke jeg afslører menuen henne på snappen senere (Miekirstine) Kan I have en skøn aften <3

IMG_1187

IMG_1159

IMG_1195

IMG_1180

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments