MANDAG I PINK

IMG_0734Shirt: Custommade AW16 Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia (HERE & IN BLUE HERE) Bag: A.P.C

Sig mig engang, HVAD sker der for blæsten de her dage? Af regn, sne, torden og kulde, så tror jeg faktisk, at blæst er den slags vejr, jeg bryder mig mindst. Intet kan ødelægge en god hårdag, en cykeltur, en løbetur og godt humør, som en god omgang blæst. For slet ikke at tale om, hvor besværlig blæsten er, når man skal skyde billeder af dagens outfit. First world problems, I ved 😉

Nok brok for i dag og lad os nu lige fokusere på det positive i stedet.  Her bliver jeg nødt til at nævne mine lyserøde bukser som det første. Dem er jeg altså blevet helt enormt glad for. Så meget, at jeg også har bestilt et par i blå og I kan tro, at jeg har tænkt mig at holde godt øje med buskeafdelingen henne hos ASOS her i fremtiden, i håbet om, at de kommer hjem i flere farver.

Billederne er fra i går, hvor I kan se, at jeg forsøgte at tilføje lidt lyserødt til den blæsende og lidt halvkolde mandag. Jeg havde et par ærinder inde i byen og sluttede dagen hjemme på Nørrebro, hvor jeg mødtes med Kat til en mandagsøl. Verdens bedste tradition.

I dag står den på morgenmad med verdens bedste Ricky. Det er nok sidste gang jeg ser hende, inden hun vender snuden hjem mod Asien. Heldigvis kommer hun snart igen og så går vi faktisk også og leger med tanken om, at besøge hende i varmen, når novembers kulde og mørke, melder sin ankomst.

Kan I have en lækker tirsdag <3

IMG_0762

IMG_0751

IMG_0699

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments