SAVED ITEMS

saved

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Så er det blevet tid til denne uges omgang Saved Items og af alle de (MANGE) Saved Items-indlæg jeg har lavet gennem tiden, så tror jeg, at det her er der hvor jeg har haft sværest ved at begrænse mig. Mildt sagt, så VÆLTER det ind med pæne ting henne hos ASOS og jeg skal helt sikkert snart have lagt en ny bestilling. Igen er det bare det der med begrænsninger 😉

Når jeg kommer dertil, skal jeg helt sikkert have den prikkede sweatshirt (nummer 6) med. Jeg har den i t-shirt og har været rigtig glad for den. Derudover tror jeg også at de sorte culottes (nummer 7) kommer med. Egentlig forsøger jeg at undgå sort tøj, men sådan et par her, vil altså være mere eller mindre perfekte til sensommeren. Derudover har jeg stadig ret meget optur over den her kalender. Den er simpelthen så sej og giver mig lyst til at sætte alle mine planer i system.

Kan I have en skøn dag <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments