TRE SOMMERCOCKTAILS MED SCHWEPPES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Schweppes

Som jeg har nævnt et par gange, så kører jeg et samarbejde med Schweppes over sommeren og vi er allerede i fuld gang. For et par uger siden deltog jeg i Schweppes drinklab 2016 hvor forskellige bartendere fra barer rundt omkring i København, dystede om at lave den bedste drink. Det var sådan en god aften og en ren fornøjelse at få lov til at smage på dem alle sammen.

I dag bliver vi lidt i samme boldgade, men her er det bare mine personlige bartender-skills, som kommer på prøve. Jeg har nemlig fået til opgave at dele nogle af mine favoritdrinks med jer. Og hvad kunne være mere passende, her på en højhellig fredag, midt i sommerferien?

TRE SOMMERCOCKTAILS MED SCHWEPPES 1

Lad mig lige starte med at sige, at når det kommer til cocktails, så er jeg faktisk ret ny i feltet. Lige siden dengang, hvor man rent faktisk begyndte at nyde alkohol, har jeg udelukkende været en øl og vin-pige. Det er jeg skam stadig, men i løbet af de senere år, er det gået op for mig, at vodka ikke nødvendigvis behøver at smage som det gjorde, dengang hvor man udelukkende blandede det op med appelsinjuice og andre grimme ting. Jeg har simpelthen så mange dårlige smags-minder fra dengang 😉 Det samme gælder naturligvis for rom, gin og alle de andre likører. De smager sjældent godt i sig selv, men kombineret med de helt rigtige ting, kan der ske små mirakler.

Som I nok hurtigt fornemmer ud fra mine “små opskrifter” så er jeg stadig tilhænger af forholdsvis simple drinks. I min verden behøver de slet ikke at indeholde mere end 3-4 ingredienser for at blive en succes. Vi starter med min personlige favoritdrink og den jeg bestiller igen og igen og også gerne serverer herhjemme. I denne udgave har den dog fået et lille strejf friskkværnet peber for at tilføje lidt ekstra krydderi

Til 2 drinks:

? 1/2 L Schweppes Tonic vand

? 50 cl Gin

? En lime og frisk mynte til pynt, samt isterninger og friskkværnet peber.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANu til en af de lidt stærkere og mere kraftige drinks, som med sikkerhed vil være et hit, blandt mandlige gæster.

Ginger Ale & Rom – til 2 drinks:

? 1/2 L Schweppes Ginger Ale

? 50 cl Rom

? Frisk citron, mynte og isterninger til pynt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATil sidst den top-feminie, som også er simpelt, let, frisk og lækker.

Til 2 drinks: 

? 1/2 L Schweppes Tonic vand

? 1/2 koncentreret hindbærsaft

? 20 cl Tonic

? Frisk lime og isterninger til pynt.

TRE SOMMERCOCKTAILS MED SCHWEPPES 2

De af jer som følger med henne på snappen (Miekirstine) har nok allerede set, at jeg har intet mindre end 6 kasser Schweppes stående hjemme i min lejlighed. Jeg kalder det for Schweppes-tårnet. Selvom jeg elsker drinks, så tror jeg ikke på, at jeg selv kan drikke dem alle og derfor har jeg inviteret alle mine veninder på søndagsdrinks i næste weekend. Det skal nok blive et hit og hvis vejret holder, så rykker vi hele festen ned i gården ?

Hvis I har fået smag for lidt flere drinks, så er der masser af inspiration at hente, henne på Schweppes’ Youtubekanal.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments