FEM FANTASTISKE SPISESTEDER I KØBENHAVN

Jeg er inde i en periode, hvor jeg kommer ualmindelig meget ud og spise. I løbet af den seneste uges tid, tror jeg faktisk, at jeg har indtaget flere måltider ude, end hjemme. Jeg klager bestemt ikke, for mad er noget af det bedste jeg ved og det der med at opdage nye steder, bliver jeg heller aldrig træt af. Når jeg nu kommer så meget ud, så er det nok en god kombination af private aftaler og at mange af mine møder foregår over en morgenmad eller en frokost.

IMG_3410

Som den blogger, instagrammer og snapchatter jeg nu engang er, har jeg naturligvis telefonen fyldt med madbilleder og jeg kan nok heller ikke løbe fra, at 70% af mine måltider bliver dokumenteret det ene eller det andet sted. Det er dog sjældent, at de finder vej herind, hvilket der burde laves om på. Vi kan jo passende starte i dag, med et lille kig på nogle af mine favoritter fra den seneste tid ♥

Cafè Tænk, Frederiksberg Allè 

I går mødtes jeg med søde Emilie over en morgenmad og hun foreslog, at vi skulle mødes på Cafè Tænk på Frederiksberg Allè. Jeg har altid vidst, at der lå en cafè der, men aldrig været derinde. Det bliver heller ikke mit sidste besøg, for det var simpelthen sådan et fint og hyggeligt sted. Maden var tip top og så har de det der fantastiske morgenmads-koncept, hvor man vælger mellem en masse små retter. Er man ikke så sulten, kan man vælge èn og er man meget sulten, kan man vælge 8. Det er sgu smart. Desuden har de også en restaurant på Nørrebro, som jeg burde få besøgt meget snart.

IMG_3208

Tribecca NV, Bygmestervej 2, Købenavn NV.

Det her restaurantbesøg har jeg allerede talt en del om i sidste uge. Men den skulle altså med alligevel, for det var simpelthen SÅ godt, gennemført og lækkert. Hvis man skal ud og spise en dag hvor solen skinner og er på jagt efter et sted med aftensol og en hyggelig går, så er Tribecca NV stedet. Konceptet er Italiensk og man kan få alt fra Antipasti til almindelig kødretter og pizzaer.

IMG_3430

Gorms, Magstræde 16, København K. 

Vi bliver lige i det italienske, for så sent som i går, besøgte jeg Gorms i Magstræde, sammen med hele min madklub. Det er også et af de steder, som jeg aldrig har fået besøgt. Det var også en kæmpe succes, på alle måder, og da vi gik var så mætte, at vi kunne rulle hjem. Vi bestilte en omgang af den såkaldte Italienertæv,  som ganske enkelt går ud på, at tjenerne løbende kommer med nye og spændende retter. Alt fra brød, pølser, oste, dip, grøntsager og selvfølgelig pizza. Betjeningen var noget nær den bedste, jeg har fået i København og maden smagte, som den gør i Italien. En kæmpe succes.

IMG_1706

Møller – Kaffe og Køkken, Nørrebrogade 160, Nørrebro.

Og nu til det, som nok er Nørrebros mest hypede morgenmadssted; Møllers Kaffe og køkken. Her har jeg efterhånden lagt en del timer (og penge) og jeg er virkelig aldrig gået skuffet derfra. Konceptet også sådan, at man selv bygger sin egen morgenmad og bestiller de antal små retter, man nu har lyst til. Der er både de klassiske morgenmads-ting og så er der og nogle mere frokost-agtige ting på menuen. Jeg bestiller altid deres skyr med Granola og det er en sikker vinder, hver eneste gang. Skal man sige noget negativt om stedet, så er det, at man SKAL komme kl. 9 hvis man vil have et bord med det samme. Også om mandagen 😉 Der er altid proppet og i weekenderne, kan der være ventetid på omkring 2 timer.

FEM FANTASTISKE SPISESTEDER I KØBENHAVN 1

Hafina Bar, Store Regnegade 26A, København K.

Sidste skud på stammen er også der, hvor jeg har indtaget mit seneste måltid, nemlig Hafina Bar i indre by. Her har vi også at gøre med et af de der ret instagram-hypede steder og hvor man med sikkerhed møder nogle af byens smarteste typer. Selv er jeg en af dem, som har savlet over de friske salater, juices og spændende brød og kager, som jeg har spottet rundt omkring på de sociale medier. I dag blev det endelig min tur og det levede heldigvis op til mine forventninger. Stedet er mindre end jeg havde forventet og der var både ret mørkt (= dårlig fotolys) og enormt varmt. Men maden smagte SÅ godt og alt var friskt. I dag fik jeg en salat og en juice, men det var ikke nemt at vælge, for menuen byder også på sandwich, forskellige bowls, brød, kager og hvad der nu ellers hører sig til. Konceptet er sundt med sundt på, så det meste er naturligvis glutenfrit, fedtfattigt og hvad der nu ellers er moderne 🙂

Hvis I kender til nogle gode steder, som jeg burde besøge i fremtiden, så må I endelig ikke holde jer tilbage i kommentarfeltet ♥

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments