TIP TIL DEN PERFEKTE AFTEN UDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Early Bird

I mandags havde jeg den bedste aften i selskab med Kat. Vi var så heldige at være inviteret ud af Early Bird, som jeg efterhånden har prøvet en del gange. Flere af jer kender sikkert allerede til konceptet, men kort fortalt, er det en restauranttjeneste, som samarbejder med en lang række kvalitetsrestauranter om at sælge dagens sidste ledige borde, med en 1/3 skåret af prisen. Om morgenen kan man se hvilke restauranter, der har ledige borde den pågældende aften og så booker man og betaler med det samme. Menuen er også allerede bestemt og den kan man naturligvis også se inden.

De har netop lanceret en app og det var den vi fik fornøjelsen af at teste. Den er altså skide smart og giver et super godt nemt og hurtigt overblik over udvalget. Jeg lå allerede og tjekkede den ud aftenen inden og den er altså lidt af en tidsrøver. Selvom jeg, som sagt, allerede har testet en del af restauranterne gennem Early Bird, er det virkelig ikke nemt at beslutte sig og udvalget vokser hele tiden. Appen kan naturligvis hentes gratis i APP store og Google PLAY.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TIP TIL DEN PERFEKTE AFTEN UDE 1

Om morgenen kunne vi slet ikke beslutte hvor vi skulle tage hen, men jeg er ret sikker på, at vi valgte det helt rigtige. Vi besluttede os for at blive i nærområdet og tog på Tribeca NV. Det var virkelig den bedste restaurantoplevelse jeg længe har haft her i København. Nu havde vi jo virkelig også vejret med os og det udnyttede vi naturligvis fuldt ud, med at sidde i den hyggelig gård, omgivet af lyserøde kirsebærtræer og fantastisk stemning.

Tjenerne var simpelthen så søde og venlige. Selv da klumpe-dumpe her kom til at spilde sin hvidvin i begejstring over forretten, kom de straks og fyldte et nyt op. Maden var top-lækker og alle retter passede perfekt til årstiden. Det spillede på alle måder og vi kunne sidde ude indtil solen gik ned. Det var virkelig en god aften og det er med sikkerhed ikke sidste gang, at jeg kommer på Tribeca NV den her sommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hovedretten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den indendørs indretning fejler heller ikke noget

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This never gets old

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The grand finale. Rabarber med vaniljecreme. SÅ SÅ LÆKKERT. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments