CHIAGRØD MED MANDELMÆLK – VERDENS NEMMESTE

CHIAGRØD MED MANDELMÆLK - VERDENS NEMMESTE 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fået mig en voldsom svaghed for mandelmælk, for det smager jo helt fantastisk. Putter man mandelmælk i kaffen, så smager det altså lidt som en kop kaffe med et strejf af marcipan og det er altså slet ikke dumt 😉 Men det er jo ikke helt billigt, sådan noget mandelmælk og jeg drikker ikke nok kaffe til at kunne tømme en hel liter, inden for holdbarhedsdagen. I går havde jeg en karton, som skulle tømmes og derfor kastede jeg mig ud i en omgang chiagrød, som jeg naturligvis spiste til morgenmad. Den tog sådan ca. 2 sekunder at lave og smager virkelig godt. Opskriften skal I selvfølgelig ikke snydes for

Det skal du bruge (en portion) 

♥ 2 dl mandelmælk

♥ 2,5 spsk chiafrø

♥ 1 tsk honning

♥ 1/2 vaniljepulver

Sådan gør du

Ja, det er næsten så nemt, at det føles dumt at skrive. Om aftenen blandes det hele sammen i et glas og røres godt og grundigt sammen. Lad det stå i køleskabet natten over og så kan du stå op til den lækreste morgenmad. Jeg spiste det sammen med min hjemmelavede granola. Det kan varmt anbefales 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments