Jeg har fået mig en voldsom svaghed for mandelmælk, for det smager jo helt fantastisk. Putter man mandelmælk i kaffen, så smager det altså lidt som en kop kaffe med et strejf af marcipan og det er altså slet ikke dumt 😉 Men det er jo ikke helt billigt, sådan noget mandelmælk og jeg drikker ikke nok kaffe til at kunne tømme en hel liter, inden for holdbarhedsdagen. I går havde jeg en karton, som skulle tømmes og derfor kastede jeg mig ud i en omgang chiagrød, som jeg naturligvis spiste til morgenmad. Den tog sådan ca. 2 sekunder at lave og smager virkelig godt. Opskriften skal I selvfølgelig ikke snydes for
Det skal du bruge (en portion)
♥ 2 dl mandelmælk
♥ 2,5 spsk chiafrø
♥ 1 tsk honning
♥ 1/2 vaniljepulver
Sådan gør du
Ja, det er næsten så nemt, at det føles dumt at skrive. Om aftenen blandes det hele sammen i et glas og røres godt og grundigt sammen. Lad det stå i køleskabet natten over og så kan du stå op til den lækreste morgenmad. Jeg spiste det sammen med min hjemmelavede granola. Det kan varmt anbefales ♥