NEW SCALLOP SHOES

IMG_1600

Scallop shoes from Sarenza

Kender I det der med, at man bestiller noget online, og når man så modtager det, så er det faktisk endnu pænere i virkeligheden? (desværre går det også oftes på den modsatte måde, men det skal vi ikke snakke om i dag)

Nu har jeg, i noget der føles som evigheder, ledt efter et par fine scallop-balleriner. Jeg ved godt, at Chloè har lavet de rigtige (og pæneste) men der har desværre ikke lige stået Chloè nogen steder i mit skobudget endnu. ASOS kom med et rigtig godt bud på et tidspunkt, men de blev selvfølgelig udsolgt på nul komma fem.

Lige inden jeg rejste til de varme lande, smuttede jeg forbi Sarenza’s skounivers og til min store glæde, havde de sørme lige fået et par rigtig fine af slagsen. Jeg skyndte mig selvfølgelig at klikke dem hjem og her til morgen kom posten med dem. Jeg blev simpelthen så glad da jeg så dem i virkeligheden, for de er endnu finere end jeg havde turde håbe på. Det er især den lille fine og feminine hæl, som jeg er helt vild med. Ja, så mangler vi bare, at foråret melder sin ankomst eller at nogen kaster en ny rejse i min retning 😉

IMG_1605

Indlægget indeholder affiliatelinks. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments