KOGEBOGSTIP: SYRIENS GRYDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERADa jeg hørte om denne kogebog, var jeg ikke så meget som et sekund i tvivl om, at den skulle hjem i min samling. Den blev lanceret i sidste uge, med et lille event i torvehallerne, hvor man både kunne købe bogen og få smagsprøver på nogle af de lækre opskrifter. Jeg var naturligvis på pletten.

Jeg ELSKER mad fra Mellemøsten. Kikærter, hummus, baba ganoush, pitabrød, falafel, tabouleh – you name it. Og bogen indeholder opskrifter på det hele og smukke og inspirerende billeder. Kort fortalt, så er det en hyldes til det Syriske folk og deres fantastiske madkultur og alle de andre ting, som landet havde at byde på, før borgerkrigen brød ud. Den er skrevet af Journalisten Ruth Von Sperling.

Bogen er bl.a skrevet, fordi forfatterne og forlaget ønskede at bidrage med hjælp til de mange syriske flygtninge. Sådan en fin tanke og en fantastisk måde at gøre det på, hvis I spørger mig. Bogen koster kun 200 kr. og alt overskud går ubeskåret til Dansk flygtningehjælp. Den kan bl.a købes HER.

Den får min varmeste anbefaling og jeg glæder mig til at kaste mig ud i mange af opskrifterne. Hvis det går godt, så kunne man jo forestille sig, at jeg deler nogle af dem herinde.

Kan I have en skøn aften

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments