OM MELLEMMÅLTIDER OG ET LÆKKERT ET AF SLAGSEN

 photo PA260002 kopi_zpsst1sgwyo.jpgSå længe jeg kan huske, har jeg altid fået at vide, at det der med små og sunde mellemmåltider er en rigtig god idè. I hvert fald hvis man har en forholdsvis fysisk aktiv hverdag. Selv spiser jeg altid de tre hovedmåltider, hver evig eneste dag. Jeg kunne aldrig drømme om at springe et over og forstår slet ikke dem, som ligefrem kan “glemme” at spise aftensmad. Det første jeg tænker på når jeg vågner, er den morgenmad som jeg skal spise og i løbet af dagen, tænker jeg hele tiden på hvad jeg skal spise til aftensmad 😉

Når det så er sagt, så er frokost det måltid, som jeg helst ville undvære (hvis jeg absolut skulle vælge èt). Hermed ikke sagt, at jeg kunne gå igennem en dag, hvor jeg kun spiste morgen og aften. Men fordi jeg arbejder hjemmefra, så er det sjældent at jeg lige laver mig en stor frokost. Jeg spiser derimod flere små måltider.

Langt de fleste formiddage træner jeg. Enten i fitness eller med en løbetur og det sker typisk ved 9-tiden. Når jeg så kommer hjem ved 10-tiden, så er jeg altså sulten og der er lang tid til frokost. Her SKAL jeg have en form for snack. Det samme sker lidt om eftermiddagen, hvor jeg typisk har været til et møde eller et event. Så kommer jeg hjem ved 16-17 tiden og hvis jeg har en middagsaftale kl. 19 så skal jeg også have noget indenbords, til at holde mig kørende.

 photo PA260027 kopi_zps3njonmrz.jpg

For et par uger siden blev jeg tilbudt at prøve nogle helt nye rugbarer fra Schulstad, som netop er lavet til at fungere som mellemmåltid. Selvom jeg måske får en skilling eller to for at teste dem, så kan jeg med hånden på hjertet sige, at jeg har fået mig en ny afhængighed. Faktisk har jeg allerede fortæret to poser, på lidt under to uger 😉 De er intet mindre end helt perfekte til at stille den lille sult, efter en god omgang træning.

Som I kan se har jeg også serveret dem for min lille nevø, Vilfred og han er altså mindst lige så vild med dem.

De kommer i to forskellige varianter. En med figen og gulerod og en med tranebær og rosiner. Min personlige favorit er den sidste, men jeg er også kæmpe fan af rosiner i bagværk 😉 Begge varianter er bløde og en smule søde i smagen. Ikke specielt tunge i den, som man ellers kunne forestille sig. Lette, friske og i øvrigt super lækre med et par skriver banan.

De indeholder begge 30% fuldkorn og 8% kostfibre og der er ca. 150 kalorier i hver bar. De kan altså sagtens spises med god samvittighed.

Hvis I har lyst må I egentlig meget gerne smide en kommentar og fortælle lidt om jeres forhold til mellemmåltider? Er det noget I dyrker og hvad spiser I?

 photo PA260010 kopi_zpssndvrohu.jpg

 photo PA260029 kopi_zpsdsvsyobg.jpg

 photo PA260007 kopi_zpspneuo6kc.jpg

Udgivet i samarbejde med Schulstad.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments