DANMARKS BEDSTE TAKE AWAY & EN LÆKKER KONKURRENCE

 photo takeaway3_zpsrzgjjdka.jpg

Mad fylder efterhånden mere og mere herinde og det er selvfølgelig fordi jeg elsker at lave det. Men mest af alt elsker jeg at spise det 😉 Som så mange andre, er tiden dog min evige udfordring, når det kommer til madlavning og mine dage er ofte bygget op sådan, at den første halvdel bliver brugt hjemme på hjemmekontoret, mens eftermiddagene bliver brugt til møder eller events.

Det resulterer i, at jeg først har “fri” ved 18-19 tiden og selvom jeg ELSKER at eksperimentere i mit køkken, så kan det altså godt være lidt uoverskueligt at skulle stå i Netto og være kreativ på det tidspunkt. Men jeg går ikke på kompromis med mad og kunne ikke drømme om at spise rugbrød eller havregrød til aftensmad. Så ja, jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg til tider ender med en god omgang take away.

Her snakker vi ikke pizza eller burger, for der findes faktisk MANGE gode og sunde(re) alternativer. Selvom jeg har fiske-fobi, så elsker jeg virkelig en god omgang sushi. Vegetar-versionen, selvfølgelig. Der ud over er jeg også glad for Thai som ofte indeholder lækre grøntsager og så selvfølgelig Indisk.

 photo takeaway1_zpsqmqjsv6q.jpg

Jeg har fået den fornemme opgave, at fortælle jer lidt om en helt nu og ret sjov konkurrence, som JUST EAT skyder i gang i dag. De har nemlig sat sig for at kåre Danmarks bedste take away restaurant og her er det udelukkende brugerne der bestemmer. Det giver jo en ganske god mulighed for at sende lidt god karma, til sin yndlings-restaurant.

Jeg har helt sikkert tænkt mig at afgive en stemme, men jeg har bare endnu ikke helt beslutte,t hvem der skal have den. Jeg tror måske at den ender hos Wokshop, som bl.a er dem, der står for den lækre thai-ret på billedet her over. Især fordi man også kan bestille en af de helt fantastiske Tiger-øl med 😉

Afstemningen kan man finde HER.

Men faktisk har jeg også fået mulighed for at lave en lille konkurrence til jer. Det går ganske enkelt ud på, at en af jer kan vinde et gavekort på 1000 kr. til JUST EAT. Det eneste I skal gøre er smide en kommentar i kommentarfeltet herunder og fortælle hvilken take away restaurant I har tænkt jer at stemme på. Måske jeg kunne gå en og blive lidt inspireret 😉

Vinderen finder jeg på onsdag i næste uge.

GOOD LUCK

 photo takeaway2_zpsgf4fu4ln.jpg

Udgivet i samarbejde med JUST EAT

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
106 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments