BLOMSTREDE SKJORTER & NYE TING TIL SALG

 photo P9200134_zpseubc3g0j.jpg

Jeg har altså fået en alvorlig svaghed for alt der er blomstret, mønstret eller farverigt. Skjorter er altid en god idè og jeg forelskede mig straks i de her to, som jeg faldt over, da vi lige fik et par timer til lidt powershopping i Frankrig. Jeg kunne ikke vælge hvilken en det skulle være, så jeg endte med at købe dem begge. Det tror jeg faktisk var en god beslutning 😉

De er fra Benetton, så mon ikke de også er til at få fat i her i Danmark, hvis jeg ikke er den eneste der bliver lidt glad ved synet af dem.

Men når nyt kommer ind, skal der noget andet ud, og derfor har jeg igen sat lidt nye ting til salg på min Tictail webshop. Smut lige forbi og se om der er noget I kan bruge. Der skulle gerne være lidt for en hver ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments