NEW BAG IN BLACK

 photo P9030081_zps4wpepvua.jpg

Min brune half-moon taske fra A.P.C er nok et af de bedste køb, jeg nogensinde har gjort mig. Den har den perfekte størrelse, den perfekte farve, det perfekte materiale og et udtryk, som jeg er helt vild med. Jeg har fået brugt den meget meget mere, end jeg troede at jeg ville da jeg købte den i Paris for et par år siden og jeg bliver stadig glad, hver eneste gang jeg kigger på den.

I husker måske det her indlæg, hvor jeg snakkede lidt om, at købe endnu en. Det har jeg nu gjort alvor af og nu har jeg jeg den også i sort. Det har dog ikke været en helt nem proces at få fat i den, for de bliver åbenbart udsolgt hurtigere end de bliver produceret. Da den endelig kom back in stock på deres webshop, var jeg naturligvis lykkelig og slog til med det samme.

Dagene efter undrede jeg mig over, at jeg ikke fik nogen mail om, at den skulle være blevet afsendt. Jeg forsøgte at ringe til dem, men den blev ved med at sige, at deres nummer ikke eksisterede. Jeg blev ærligt talt en smule nervøs. Da jeg endelig fik fat i dem, viste det sig, at der var gået noget rod i min betaling og derfor var de nødt til at annullere min ordre. Fint nok, tænkte jeg, for så kunne jeg jo bare købe den igen. Men hvad var der så sket i mellemtiden? Ja, den var selvfølgelig blevet udsolgt.

Så ville jeg selvfølgelig have den endnu mere og med lidt hurtigt research, fandt jeg ud af, at Moshi Moshi på Østerbro forhandler A.P. C jeg ringede straks til dem for at høre, om de tilfældigvis skulle have tasken. De havde èn tilbage, så jeg smed alt hvad jeg havde i hænderne og hoppede straks op på cyklen, med kursen sat mod Østerbro.

Så ja, det hele endte jo godt og alle er glade ?

 photo P9030088_zpsrpnogdgj.jpg

Jeg har forrsten fundet en vinder af Lotto-konkurrencen. Det blev Mathilda Andersen, som allerede har modtaget en mail.

Kan I have en skøn aften ?

P.s Jeg sender lidt flere Tictail-bestillinger afsted i morgen, så smut da lige forbi og se om I skal have noget med.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments