5 RETTER DER SKAL PRØVES

 photo food2_zps2ihz21rn.jpg

Roasted sweet potato & chickpea salad fra Minimalist Baker: Opskriften der indholder alt det jeg elsker. Kikærter, sweet potatos og tahin. Så er den tilmed enormt fotogen og opskriften er forholdsvis simpel. Win, win og win.

 photo food1_zpsj9ozqn7w.jpg

Aubergine kødboller fra Vanløse Blues: Maria fra Vanløse Blues bliver ved og ved med at imponere mig. Jeg tror virkelig at jeg gemmer 95% procent af hendes opskrifter. De her vegetariske “kødboller” lyder SÅ lækre og de skal laves så snart jeg har tid. I går prøvede jeg de her bøffer (igen) og det så sådan her ud. De kan virkelig også anbefales.

 photo food5_zpsg5j7kfrn.jpg

Chicken and Avocado Burritos fra Closet Cooking: Billedet taler nærmest for sig selv og opskriften burde prøves af enhver, som har en svaghed for det mexikanske køkken.

 photo food3_zpso4ppkkdw.jpg

Huevos Rancheros fra Valdemarsro: Nu hvor efteråret nærmer sig er det ved at være tid til simreretter. Om sommeren holder jeg mest af spise kold mad, men når kulden og mørket kommer, er der intet der kan gøres så godt, som en varm og smagfuld ret. Denne fra Valdemarsro er den første jeg skal teste.

 photo food4_zpsgp4fod87.jpg

Curried avocado chickpea salad-sliders fra Love and Lemons: Endnu en ret, hvor billedet siger det hele. I ved hvor højt jeg elsker kikærter og hvorfor skulle de ikke smage helt fantastisk i en burger?

P.s Hvis I har nogle links til lækre opskrifter, så del endelig i kommentarfeltet ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments