KVALITETSTASKER PÅ BUDGET

 photo bags copy_zpssiurqo3z.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

De gør det simpelthen så godt henne hos & Other Stories, at jeg har svært ved at få armene ned over det. Deres sko og tøj er pænt. Meget pænt, men efter min mening, er taskerne deres helt stærke side. Designet er altid knivskarpt og jeg synes næsten at det kan måles med nogle af de helt syre brands.

Priserne er bare lidt mere budgetvenlige, samtidig med, at materialerne stadig er i top. Jeg er vild med det. Fordi jeg har fået en skør idè om, at jeg ikke kan leve uden en rød taske (er pludselig blevet ret glad for rød) gør jeg mig nogle alvorlige tanker om at bestille nummer 6. Av den er pæn. Jeg kiggede også på den i butikken i sidste uge og den gør sig faktisk endnu bedre ud i virkeligheden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments